ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Voi continua cu metafora violului până când vă lecuiți de exercițiul discernământului între griurile fine ale aceleiași dictaturi criminale.
 
Avem chiar două forme de manifestare a rafinamentului în contextul eticii și esteticii violului:
 
Pe plan intern, violatorul trebuie să aibă o ideologie bine pusă la punct în materie de protecție socială, strategii de stimulare a economiei, politici publice în educație și sănătate și, nu în ultimul rând, justiție – asta cu justiția ne vine mănușă în zilele astea!
 
Pe plan extern, violatorul trebuie să aibă curajul să-și asume o politică suveranistă, cu delimitarea fermă a perimetrului ogrăzii și cu menținerea chiar și în condiții ostile a regulilor casei, pentru buna desfășurare a violului după datinile străbune.
 
În esență, violatorul trebuie să se prezinte cu cămașa călcată. Viol să fie, dar cu demnitate!
 
Dragii mei, cât mai doriți să urmărim cu sufletul la gură mișcările politice interne, alegându-ne tribunele din care savurăm întregul proces de asamblare a unui guvern criminal, susținut de o majoritate parlamentară pe măsura obiectivelor, care tocmai urmează să ne treacă prin al doilea holocaust?
 
În același timp, de unde vine admirația unora dintre voi pentru "mari bărbați de stat” ca Viktor Orban sau Vladimir Putin, care, în timp ce dau semnale că sunt gata să-și pună tot occidentul în cap de dragul popoarelor pe care le orientează spre glorii mărețe, practică aceeași dictatură sanitară infernală ca toată lumea?
 
Oare până nu vă vedeți în lagăre chiar nu vă e clar că în acest moment nu mai există niciun alt subiect valabil afară de încetarea bruscă a oricărei forme de dictatură sub pretexte sanitare?
 
Ar trebui să vă-nghețe sângele-n vene în fața cvasiunanimității ăsteia politice, atât la nivel intern, cât și la nivel internațional, în privința "necesității” ca un al doilea holocaust să aibă loc prin orice mijloace. Încetați cu măsurătorile și cu analizele acestea de mare precizie – avem o problemă cu genul proxim, nu cu diferența specifică.