ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La finalul etapei ăsteia mizerabile, cel mai mult regret nu scindarea în cele două tabere mari, ci fracturile apărute în interiorul taberei celor care ne-am opus dictaturii sanitare — ne așteaptă încă perioade grele, de o duritate care poate lua forme catastrofale, și era important să ne găsească împreună.

Din motive dintre cele mai absurde, iată că nu vom fi împreună. Sper ca măcar direcția să rămână aceeași, chiar dacă unii ne veți suspecta în continuare pe ceilalți că suntem "acoperiți” de-ai te miri cărei structuri. Poate că vom trăi sau veți trăi suficient de mult ca să vă lămuriți "de-ai cui” suntem fiecare — și noi, cei pe care ne suspectați de diverse, și unii dintre cei în care v-ați pus orbește toată încrederea, poate chiar cei care v-au intoxicat suficient de bine încât să vă îndepărtați de noi, "suspecții”. Aceste fracturi nu se mai pot vindeca niciodată, nu din motive de resentimente, ci pentru simplul motiv că nu te pornești de două ori la drum cu omul slab de înger — neîncrederea prostească atrage drept răspuns neîncrederea justificată. Una peste alta, eu vă mulțumesc tuturor celor care ați participat la frânarea celei mai infecte dictaturi gândite în vremuri prospere, indiferent dacă ne-am aflat unii lângă alții sau nu.