ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cei care doriți vaccinare obligatorie sau cel puțin sub constrângeri care să nu-ți dea de ales nu sunteți de acord să legalizăm și violul?

Că și sporul natural negativ ne afectează pe toți și deci justifică limitarea dreptului de a decide asupra propriului corp.

Disperarea cu care autoritățile de pretutindeni zgândăresc subiectul vaccinării în mod normal se va trânti de o reacție de respingere brutală, care va fi primul răspuns la vedere la întrebările despre cum se simte populația post-prosteala Covidă și despre sursa exploziei concediilor medicale, care îl pune pe gânduri pe Marcel al nostru de pe tractor. 

"Erorile legate de vaccinarea anti-COVID nu trebuie să priveze românii de accesul la vaccinare" (Ministerul Sănătății) – accesul la vaccinarea celorlalți, se înțelege.

Veșnică pomenire listei nominale a "erorilor"!