ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


M-ați tot întrebat ce putem face împotriva demenței generalizate, m-ați poftit în grupuri de acțiune, mi-ați povestit cazuri grave de efecte adverse după vaccin, ați constatat că nu apar în presă informații despre pacienții respectivi – uite, vă spun acum cu ce putem începe, apucați-vă și convingeți oamenii să vorbească despre dezastrul medical prin care au trecut și rugați-i să dea toate detaliile sau să vă permită să o faceți voi în numele lor în prima fază pe adresa contact @ activenews.ro.

Dacă nu ne iese asta, atunci ne ducem frumos până la capăt în aceeași manieră – vedem noi cum arată capătul.

*

Dacă prima ta grijă după ce ți-a murit sau s-a îmbolnăvit grav cineva apropiat în urma administrării "vaccinului” este să nu ajungă cazul în presă, atunci poate că au și siniștrii ăștia dreptatea lor când fac ce fac.

*

Dacă masca ta nu te protejează decât împreună cu a mea, dacă vaccinul tău nu funcționează decât împreună cu al meu, dacă nu vrei să fii proprietar decât împreună cu mine, înseamnă că ești un comunist infect care merită tot ce i se va întâmpla exact pe propria rețetă.

*

Subtilitățile despre morții "de Covid” sau "cu Covid” erau importante în fierbințeala de pe la începuturi, acum sunt irelevante, acum s-au simplificat radical toate lucrurile astea, contează un singur argument, care funcționează alb-negru, fără nuanțe sofisticate – ziceți după mine rar și tare:

NU EXISTĂ PANDEMIE "DEOSEBIT DE MORTALĂ" CARE SĂ LASE MORTALITATEA GENERALĂ ANUALĂ UNDE A GĂSIT-O, ba s-o mai și scadă pe alocuri.

Dacă nu ați văzut sicrie cărate în șir pe strada voastră, înseamnă că merită să mai ziceți o dată concluzia de mai sus, mai rar și mai tare.

Nota Redacției: Mulțumim autoarei și repetăm și noi rugămintea - Cei ce pot da mărturie directă despre victime ale vaccinurilor să ne contacteze la contact @ activenews.ro.