ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acum, că a trecut febra dictatorială, este obligatoriu să reluăm niște probleme de specialitate, să ne lămurim cu medicii dacă anumite concepte rămân deformate pe veci sau pot reveni la definiția inițială — mai exact, sunt de clarificat următoarele aspecte:

1. Cum mai stăm cu definiția imunizării? Rămâne brambureala aia fluidă despre „forme ușoare” (inclusiv ale morții), cu transmiterea bolii în continuare sau ne-ntoarcem la tradiții?

2. Care este nivelul inteligenței medicale atunci când se declanșeaza campanii de imunizare pe vârf de epidemie/pandemie?

3. V-ați lămurit cum stă treaba cu afirmațiile de tip „sigur și eficient” în legătură cu ORICE produse/proceduri medicale, dar cu atât mai mult în ce privește un produs complet nou, fabricat pe baza unei tehnologii nemaiutilizate niciodată în istoria omenirii?

4. Despre eficiența pansării botului întru prevenirea răspândirii virusurilor v-ați mai informat?

Nu întreb cu răutate, dar e important să știm dacă a fost vorba despre o cretinizare temporară sau s-a permanentizat.

P.S.: Și o întrebare bonus, via Lavinia Stupariu:
Totuși, ne spuneți și nouă ce e aia „bolnav asimptomatic”? Și dacă mai există posibilitatea de a fi considerat sănătos în condițiile funcționării acestui minunat „concept științific".