ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cum intențiile aparent științifico-fantastice, în realitate psihiatrice, ale celor care propun teoriile transumanismului par venite de nicăieri, ar fi bine să facem drumul invers al evoluției lucrurilor în această direcție, ca să constatăm cât de simplu a fost mecanismul care a permis desprinderea de firesc, de rațional, de natural și alunecarea în extrema care acum face viața mai urâtă decât moartea.

Tot ceea ce vedem acum degenerând în forme de manifestare care ne îngrozesc și numai la nivel descriptiv este rezultatul unui perfecționism bolnav întreținut prin raportare la convenții impuse prin mediatizare, construite pe criterii fără nicio justificare concretă afară de fanteziile deplasate ale unei minorități influente. Altfel formulat, vorbim despre niște standarde acceptate din aproape în aproape cu titlu de "perfecționare" a naturalului. Acceptate, să nu uitați asta niciodată.

Titlul explică deja înspre ce bat, lucrurile au început cu aparente mărunțișuri: mai întâi nu a fost bun părul cu care ne-am născut, trebuia ba ondulat artificial, ba îndreptat, ba vopsit ca refuz al încărunțirii, apoi ca refuz a ceea ce ne-a dat natura, de ce brunet și nu roșcat sau blond, nici unghiile n-au mai fost bune în culoarea naturală, pe urmă nici sânii nu erau îndestulători, dar nici forma nasului nu era bună, nici buzele nu erau umflate destul, de partea dorsală nici nu mai zic, iar de pe piele lipseau mesajele stupide și desenele în culoarea necrozei -- rău a eșuat natura asta, nu glumă! 

Noroc cu "evoluția știiinței" -- ce binecuvântare pe capul nostru, că ni le-a rezolvat pe toate! Nu puteți avea copii? Vă facem noi, câți doriți la o recoltă? Cel puțin doi gemeni, că nu vă lasă corporația să pierdeți vremea cu maternitatea de câte ori vă apucă pe voi! Mai țineți-vă puțin, că în curând vă proiectăm copiii cum vă poftește suflețelu' și vi-i scoatem cu imprimanta 3D, să facem economie de timp și să nu ne mai complicăm cu cezariana fără motiv (nașterea naturală s-a demodat de mult, e dureroasă, prea multe neplăceri pentru o epocă a confortului). În plus, evităm copiii cu nasul greșit și cu buzele prea subțiri, doar ați văzut câtă bătaie de cap ne dau pe urmă detaliile astea dacă nu le rezolvăm direct din proiect. 

Din mărunțiș în mărunțiș, ne-am pierdut mințile cu totul, ne-a acaparat în totalitate acest joc de-a Dumnezeu, care ne-a ieșit așa de bine, încât acum ne-am ales cu perspectiva unui infern întreg. 

Totul în numele controlului total asupra propriului corp, care, odată luat din mâna lui Dumnezeu, poate fi confiscat de către oricine -- chiar și de către niște indivizi cu apucături încadrabile medical. Dar recunoașteți, noi am început.