ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Există o categorie de victime ale "vaccinului” care nu mai pot vorbi, anume cei decedați – mai mult, chiar dacă teoretic în numele lor ar putea vorbi familiile, trebuie înțeleasă tăcerea oamenilor ăstora care s-au trezit peste noapte într-o realitate la care nici nu visau, este un blocaj firesc.

Există însă cealaltă categorie de victime, care aleg să nu vorbească, având încă posibilitatea: cei care au rămas cu urmări după "vaccinare”.


Oricât de frică v-ar fi să dați informații despre starea voastră și oricât de groază v-ar fi să vă aflați în centrul atenției, aveți obligația morală să scăpați de reținerile astea, dintr-un motiv simplu: sunteți înainte de toate victimele lipsei de empatie și ale cinismului unor indivizi care v-au presat în toate felurile, fie și prin simpla dezinformare, să luați decizia de a vă lăsa injectați – tăcerea odată ce vă confruntați cu adevărul palpabil despre riscurile "vaccinării” este la rândul ei lipsă de empatie față de cei care mai au o șansă de a se feri.

Mai mult decât atât, cea mai importantă categorie care mai are o șansă sunt copiii, actuala țintă a isteriei cu "noile variante”, chipurile iubitoare de carne tânără – nici măcar nu șansa de a se feri ei înșiși, ci de a fi feriți de către părinții lor. Copiii nu au mijloace de apărare proprii, sunt cea mai vulnerabilă categorie, pentru ei "vaccinarea” e obligatorie, fără drept de apel, dacă cineva reușește să-i determine pe părinți să ia o decizie în sensul acesta.

Oricâte explicații și justificări v-ați da pentru alegerea de a nu vorbi public, știți foarte bine că greșiți și că îi veți avea pe conștiință pe toți cei care vor completa lista victimelor, unii chiar lista deceselor.

Cu siguranță v-ați lămurit până la ora asta că nu ați scăpat de o grijă asumându-vă riscurile cel puțin parțial concretizate sub forma unor probleme de sănătate pe care înainte nu le-ați avut sau agravarea inexplicabilă a celor preexistente. Vedeți bine că de la 1-2 doze n-a fost decât un pas până la doza 3, cu pregătirea terenului pentru doze succesive la 5-6 luni – CU HABAR N-AVEM CE! Să nu fiți foarte convinși că în dozele următoare va fi același ser.

Oricum eu am o bănuială că între dozele de pe la începutul campaniei de "vaccinare” erau foarte multe doze de control, adică apă de ploaie, pentru a nu declanșa un val de îmbolnăviri și decese suficient de mare încât să le tragă frâna tuturor potențialelor victime ale intoxicării despre beneficiile serului mântuitor – pe măsură ce am avansat cu campania și de la "categorii prioritare” s-a ajuns la constrângeri oficiale, "vaccinarea” voluntară devenind "vaccinare" de musai ca de voie bună, sunt convinsă că numărul dozelor cu apă de ploaie s-a împuținat. Acum sunt presați părinții să-și "vaccineze” copiii, o categorie care va prinde exact etapa probabilității minime de a nimeri doze de control.

De aceea este esențial să vorbiți cei care știți din experiență proprie cât de "sigur și eficient” e compotul anti-Covizi, măcar de mila copiilor, care nu pot lua decizii în nume personal și care fie vor sfârși tragic, fie vor trăi tragic, trăgând după ei o viață întreagă efectele cinismului unora și ale tăcerii altora.

*

Când am spus că nu există dictatură pentru două săptămâni, enoriașii cultului Covid nu au crezut, ne-au făcut copii răzgâiați care nu se pot uita la filme câteva zile "să salveze vieți” și s-au folosit de memoria bunicilor noștri, care au fost chemați la război, spre deosebire de noi, care suntem poftiți pe canapea

Când am spus că nu există dictatură într-o singură repriză de vaccinare, enoriașii cultului Covid nu au crezut, ne-au făcut "antivacciniști”.

Când am spus că nu există conceptul de "sigur” în medicină, enoriașii cultului Covid ne-au explicat științific banalitatea înțepăturii care "nu doare”, de parcă asta ne frământa pe noi

Au banalizat absolut orice avertisment le-am dat, au ritualizat absolut toate abuzurile inacceptabile ale autorităților, au etichetat drept paranoia și conspiraționism orice îngrijorare legitimă.

Acum mor sau se îmbolnăvesc grav pe capete și încearcă în aceeași manieră religioasă să nege realitatea, chiar și atunci când ea se așază în sicriu, cu capacul dat la o parte.

Știți bine că nu mai e nimic de făcut pentru ei. Dar și compasiunea e tot mai greu de obținut de la noi, pentru că atunci când îți faci rău de unul singur, în ciuda tuturor avertismentelor și argumentelor raționale, ești sinucigaș, când însă vrei să tragi pe toată lumea după tine, ești criminal.

VIDEO:

Victime ale Vaccinului Covid în România - Video Starea de Libertate / Documentare ActiveNews

Vizitați https://t.me/covidvaccineinjuries