ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ziceți că, pe lângă tunurile financiare de care "aflați acum" unii dintre voi, autoritățile semnau pentru fiecare comandă de poțiuni magice că au luat la cunoștință despre lipsa oricărei garanții de eficiență și despre riscurile totale de a ieși oricum la nivel de efecte adverse, impunând în paralel certificate naziste? 

Oare așa de rău am greșit când am folosit termenul de genocid? Sau când v-am avertizat, DIN PRIMELE ZILE, înainte de a se declara starea de urgență, că au mai fost niște "dușuri" care aveau la intrare întâmpinarea "Curățenia este o obligație aici, nu uitați să vă spălați pe mâini!"? (Punctual, v-am lăsat aici poza de la Dachau.) 

Vedeți de ce, în intensitatea valului de răutate și turbare pe care l-ați revărsat asupra noastră cei care ați făcut-o, vă spuneam mereu că oricât ați încerca să ne constrângeți să facem ca voi, nu vom fi niciodată la fel? 

Uite, de-aia nu suntem la fel. Pentru că în fața evidenței, unii nu putem pretinde că am uitat până și aritmetica de clasa a 2-a, nu putem lăsa pe altcineva să gândească și să decidă în locul nostru.
 
Nu suntem la fel, pentru că în vreme ce voi ați mers oricât de departe cu ura, oprindu-vă doar când autoritățile v-au întors capul spre Ucraina (altă ispravă), noi suntem lângă voi în continuare, acum, când medicii care aveau doar certitudini în perioada 2020-2022, vă spun că suferiți de "boli inexplicabile", suntem lângă voi în timp ce spălăm rahatul produs de tunurile financiare date cu girul vostru, și când spun că suntem lângă voi nu e nimic metafizic și metaforic la mijloc, suntem concret lângă voi, fizic, pe oriunde vă internați și suferiți și nu deschidem "subiectul sensibil". 

Sunteți ai noștri, dar nu suntem la fel. Nu vom fi niciodată la fel. 

Apropo de asemănări și deosebiri, sper că v-ați ales gândacul preferat ca meniu pentru "salvarea planetei" — asta e altă deosebire dintre noi, că orice nouă oroare vi se îndeasă pe gât, de dragul conformării orbești, vă veți spune de fiecare dată: "De data asta e altfel.". E la fel.