ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă nu era destul de pronunțată componenta clinică a discursului covidopato-vaccinist, acum e.

După ce ne-au făcut capul calendar cu măștile care funcționează numai luate două câte două și cu vaccinurile care lucrează la rândul lor doar în tandem, protejând vaccinații unii de alții, dar lăsându-i vulnerabili în preajma neinjectaților, acum au ajuns în etapa cu adevărat cafenie, în care își pun singuri întrebările corecte, dar își formulează răspunsuri... misterioase, care trădează dimensiunea patologică a modului în care propaganda a reușit să-i decupleze de la rațiune, stingându-le lumina cu totul, poate definitiv.

În mintea lor, întrebarea sezonului 4 este CINE FINANȚEAZĂ "CAMPANIA ANTI-VACCINARE" -- încercați să ignorați partea de prostie brută, anume că nu există o asemenea campanie, lupta noastră fiind cu vaccinarea obligatorie sau prin constrângere (în realitate fiind același lucru), concentrați-vă pe latura cu adevărat fermecătoare a discursului mistic. Adică nici lor nu le dă la calcule care e avantajul ăla atât de motivant al opozanților dictaturii sanitare, neexistând niciun beneficiu, doar presiuni și consecințe negative, știu și ei de mita oficială pentru medici și presă, la fel cum le sunt evidente profiturile producătorilor de vaccinuri, dar concluzia lor e că musai o forță tenebroasă cu resurse nelimitate ne plătește pe toți să nu ne vaccinăm și să-i tragem și pe alții după noi, urmărind nu se știe ce, după cum chiar ei se întreabă în mod stupid și cu voce tare la ce servește. 

În momentul în care am ajuns la nivelul acesta de convergență a privirii într-un punct fix, consider că noțiunea de hipnoză, pe care poate am dat impresia că o întrebuințez cu conotații ironice, funcționează ca în dicționar. 

În paralel cu investigațiile privind fântâna nesecată de la care sunt adăpați financiar opozanții dictaturii sanitare, prietenii noștri regulamentari își prezintă acum unii altora dovezi ale nivelului anticorpilor, demonstrație clară a beneficiului vaccinării și se încurajează reciproc povestind întâmplări cu infectați care nu au reușit să le străpungă scutul anti-Covizi. (Faceți abstracție de realitatea plină de contraexemple, haideți să mergem pe mâna lor.) Păi dacă scutul e brici, își iau acum și doza 3, de fortificare suplimentară, atunci rămâne o singură întrebare: CE DRACU' AU CU NOI?!

Este clar că ne detestă la nivel hepatic, ne-au și dorit moartea în formule cât se poate de explicite, în frunte cu medicii din tabăra model, care au adăugat chiar și o tentă lirică amenințărilor, așteptându-ne cu lumânări la ATI, acum ne spun că ei se simt protejați pe mâna vaccinului -- ce logică poate să stea în spatele faptului că 24 din 24 de ore îi obsedează dacă noi ne-am primit poțiunea magică sau nu? 

Practic, nu ne lasă nici să trăim, nici să murim. 

Din punctul în care am ajuns, pare că în demersurile noastre pentru reluarea vieții, cu riscurile asumate, ar fi mai lucrativ dacă am lupta pentru dreptul la moarte.