ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Numai dacă stai complet izolat de lume nu auzi despre decesele subite din rândurile vaccinaților. Am încurajat mereu familiile victimelor să vorbească, pentru a-i ajuta pe alții să decidă în cunoștință de cauză – acum, deși rămâne un aspect important, nu mai este esențial. Toată lumea știe, toată lumea vede, este deja strict o problemă de acceptare sau negare a unei realități palpabile. 

Astăzi mi-a fost relatat un caz care spune multe despre "naturalețea” cu care li se oprește ceasul oamenilor mai nou: soț și soție se întorc de la serviciu cu microbuzul asigurat de către firmă pentru transportul angajaților – la coborâre, soțul o ia înainte spre casă, soția merge până la magazinul din sat. În drum spre casă, doamna își găsește soțul căzut mort în stradă. La două săptămâni după rapel. Și la 10 minute de ultimele cuvinte schimbate cu soția.

Sunt atâtea astfel de cazuri, lumea se mută în pământ sub ochii noștri. Voi puteți să-i spuneți "noua normalitate” sau "Marea Resetare” – eu știți că nici poezie nu citesc, îi spun genocid.