ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


1. Că Simona Halep n-ar fi făcut niciun gest conștient contra regulamentelor, n-am nicio îndoială.

2. Că problemele de oxigenare post-experiment cu poțiunile magice erau reale și tot mai serioase, iar n-am nicio îndoială.

3. Că medicii scriu ca la balamuc toate prostiile care le trec prin cap în disperare de cauză, nemaiștiind cum să gestioneze efectele oribile ale serurilor-minune, este cât se poate de evident acum. 

Teoria lanțului slăbiciunilor în materie de experimente medicale întru oblojirea nenorocirilor rezultate prin injectare în turmă, cu amplificarea catastrofei, a fost enunțată de către Magdalena Radu chiar de la primele efecte grave devenite cunoscute, când anticipa că în lipsă de orice explicație pentru SF-urile post-minune, manifestate sub forma unor boli nemaiîntâlnite, medicii vor prescrie la plesneală tot ce le trece prin minte, cu agravarea situației medicale a subiecților.
 
Și pe coliva mică șade coliva mare/ Nu e chip de redresare.