ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De la începutul campaniei de vaccinare am tot avertizat că este imposibil să nu existe mai multe tipuri de doze în circulație, cu destinație bine controlată. Evoluția lucrurilor tinde să-mi dea dreptate. 

De la primele vești despre punerea în circulație a vaccinurilor am afirmat că începe un lanț nesfârșit de doze după doze. Pornind de la convingerea aceasta, am dedus că era esențial ca primele doze administrate să nu sperie populația cu efectele adverse crunte. Așa se explică de ce primele valuri de vaccinați, atât din categoriile "prioritare” (lucrători în sănătate, educație etc.), precum și din rândurile populației generale, nu au fost marcate de un număr alarmant de reacții după vaccin, puținele cazuri fiind mușamalizate cu ușurință. În alte cuvinte, predominau dozele de control, adică apa de ploaie. 

Totuși, efectele "adverse” (în realitate căutate) trebuiau testate în medii controlate, fapt pentru care au existat și grupuri țintă, care au primit exclusiv doze reale, și mă refer în special la centrele de îngrijire a vârstnicilor, unde s-a murit pe capete, așa cum au mărturisit o serie de angajați ai acestor centre. 

Populația căreia i s-au injectat doze de control reprezintă masa de manevră pe care administratorii dictaturii sanitare se bizuie în procesul de răspândire a mesajului de încredere în siguranța serurilor. Cei care s-au îmbulzit la primele doze sunt aceiași care de curând au procedat la fel pentru a-și primi a treia doză. În alte cuvinte, deși scopul vaccinării în masă este ajustarea statistică a populației, primele grupuri de vaccinați au fost tratate cu răbdare, în baza certitudinii că majoritatea se vor întoarce pentru doze ulterioare, încurajați de lipsa efectelor adverse după primele doze. Ba mai mult, aceștia aveau rolul de a-și convinge apropiații despre lipsa riscurilor, prin puterea exemplului –  iar "beneficiile” erau garantate, o viroză care lasă fără simptome 95% din populație, dă niște secreții nazale obișnuite pentru 4% dintre cetățeni (adică "forma ușoară” promisă de vaccin) și afectează mai grav doar 1% pacienți aflați în stadii avansate ale altor afecțiuni de fond, sigur că îți permite să scrii prospecte triumfaliste, "confirmate” de realitate în condițiile administrării dozelor de control, doar la fel era și înainte de existența vaccinurilor.

Nu la fel de minunat stau lucrurile pentru cei care nu au avut norocul să primească apă de ploaie. Valul efectelor grave după administrarea vaccinului a început cam din iunie încoace, semn că numărul dozelor de control s-a redus drastic.

Distribuția dozelor cu conținut periculos, sau cel puțin viteza de înlocuire a dozelor de control cu astfel de doze, variază de la țară la țară și de la un areal la altul – în linia afirmației mele, britanicii de la The Exposé au publicat în urmă cu o lună o analiză în baza căreia rezultă că 100% dintre decesele înregistrate în Statele Unite după administrarea vaccinului au provenit de la doze aparținând unui procent de 5% din totalul loturilor de vaccin disponibile la producători (adică din câteva mii de loturi produse) – ba mai mult, acele 5% loturi au fost și cele mai distribuite spre cele mai multe state. 

Acum a mai apărut și scandalul din Slovenia, cu asistenta care susține că există loturi "sigure”, adică apă de ploaie, dedicate politicienilor și personalităților de mare vizibilitate. Nu știm cât de corect a dedus doamna relevanța indicelui respectiv din codul de identificare al dozelor, dar nici nu putem neglija informația cu totul, dat fiind ca femeia și-a dat în prealabil demisia pentru a putea vorbi liber. Cred că merită măcar puțină atenție, fiind vorba despre distribuția controlată a morții pe glob.

Cuplând aceste informații cu practica dozelor "de împrospătare imunologică periodică”, "Loteria vaccinării”, cum inspirat i-au zis ai noștri, începe să sune mult mai rău chiar și decât soluția finală a naziștilor, cel puțin din punctul de vedere al impactului la nivel global, atât statistic vorbind, cât și din perspectiva intervalului pe durata căruia se vor manifesta efectele. 

Practic, odată intrați în logica vaccinărilor succesive, dacă nu ești dintre cei aleși (dar și acolo lucrurile sunt în continuă mișcare), este o chestiune de timp mai mult decât de noroc până când nimerești un lot "cu eficiență sporită”. 

Căutați singuri un termen potrivit care să-i descrie pe cei care vă împing, cu tot cu copii, spre imunizarea definitivă.