ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De data asta s-au mobilizat la bună vreme o mână de avocați și mizeria aia care urma să devină lege, spre „îmbunătățirea” digitală a activității profesioniștilor din domeniu, s-a dus la gunoi în timp util.
 
La proxima tentativă însă, eu zic să vă urniți mai mulți, înainte să faceți legătura prin prisma experienței personale între „binefacerile” muncii supravegheate „părintește” de ocrotitorii noștri nevăzuți și cazul Robert Roșu. 

Oricum suntem cu toții sub lupă prin natura tehnologiilor pe care le folosim, nu asta e problema de esență, ci pericolul VALIDĂRII în mod oficial a unor practici care momentan se întâmplă difuz. 

N-aveți idee ce importantă e păstrarea aparențelor! PĂSTRAREA APARENȚELOR CONSERVĂ REPERELE și menține practicile de sens contrar în obscuritatea inacceptabilului — când însă lăsăm garda jos, pe motiv că „oricum se întâmplă de facto”, este vorba despre validare, despre transferul practicilor ălora în sfera acceptabilului prin cedare. 

Dacă vi se pare că nu are relevanță amploarea unui fenomen sau diferența dintre reversibil și ireversibil sau greu reversibil, înseamnă că nu v-a plăcut istoria.