ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am spus mereu că discuțiile noastre nu sunt decât descărcări de sarcină, nu schimbă lucrurile în niciun fel. Contraargumentul multora dintre voi a fost acela că prezentând niște realități îi putem trezi și pe alții. Iar întrebarea mea este DIN CE SĂ-I TREZIM. 

Pot să înțeleg sursa raționamentului vostru, dar este o iluzie să credeți că oamenii aceștia care se lasă purtați dintr-o parte în alta fără să-și pună întrebări se manifestă așa pentru că le lipsesc informațiile, e doar o realitate suprapusă faptul că nu cunosc adevărul din spatele unor mecanisme sinistre prin care societatea e dirijată spre dezastrul dezumanizării. 

Problema nu este că nu cunosc adevărurile respective, și mai departe – altă iluzie – nu e nici că nu te cred atunci când le dai informații, cu toate dovezile la vedere, problema este că atunci când toate lucrurile despre care i-am avertizat devin realitate palpabilă NU ÎI DERANJEAZĂ. Dacă mâine li se întinde pe masă toată povestea despre prosteala mondială cu "viroza ucigașă” și li se mărturisește de către autorii înșiși că scopul era de fapt introducerea dictaturii, cu controlul total inclusiv asupra corpului și asupra creierului nostru, vor afișa un zâmbet larg și luminos, ca în fața unei enigme dezlegate, fascinați de ingeniozitatea izvoarelor psihiatrice care au produs-o și entuziasmați de viitorul "noii normalități”. Vor scăpa de povara deciziilor individuale care i-au terorizat toată viața! În sfârșit vor avea un stăpân complet, care să aibă grijă în mod sincretic de fiecare aspect din viața lor și care să le traseze sarcini cu schemă dată, ca seturile "Să țesem frumos” de la lucru manual. 

Toate lucrurile acestea au început atunci când s-au scos griurile și intensitatea din sistemele de educație. Algoritmizarea creierului uman a însemnat începutul dezumanizării omului – la asta mă refer atunci când numesc generațiile progresiste "altă specie”. Sunt indivizi cu alte nevoi decât generațiile formate în spiritul identităților puternice (care nu există în absența intensităților spirituale), pentru ei apartenența la un grup nu vine pe bază de afinitate, vine în mod pragmatic, în baza promisiunii că nu vor mai avea de luat decizii individuale, cu consecințe individuale.

Ce platformă mai bună pentru instalarea celei mai violente forme de comunism văzute vreodată s-ar putea găsi?