ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Lumea este foarte receptivă la mesaje scurte, lozinci, glumițe gata digerate, dar când i se pune pe masă informație solidă, documentată, nu are timp, nu a observat, are alte preferințe — eu văd și aici, în cercul nostru foarte restrâns și foarte bine selectat, că nu prea vă plac articolele de documentare și că majoritatea preferați rezumatele, dar greșiți grav.

Greșiți grav, pentru că ignorând anchetele riguroase, dovezile imposibil de contrazis, rezultatele concrete în practică, vă vulnerabilizați în fața fiecărei noi intoxicări.

Spre exemplu, aveți impresia că vă ajung discuțiile generice despre efectele poțiunilor magice impuse isteric anii trecuți — nu, nu vă ajung, aveți toate motivele să citiți în detaliu până unde au mers cinismul și crima, PENTRU CĂ ACELEAȘI COMPANII VĂ VÂND ȘI "MĂRUNȚIȘURILE” PE CARE VI LE PRESCRIU ÎN MOD UZUAL MEDICII CU MULT PREA MULTĂ LEJERITATE, SUB EXACT ACEEAȘI ETICHETĂ DE "SIGUR ȘI EFICIENT”, CA SĂ NU MAI VORBIM DE TOATE PROSTIILE PE CARE LE CUMPĂRAȚI FĂRĂ REȚETĂ.

Până nu înțelegeți fenomenul de ansamblu și limitele între care se desfășoară, nu sunteți la adăpost de abuzurile infernale ale industriilor care controlează cea mai mare parte a banilor de pe lumea asta, adică toată muncă voastră, toată organizarea socială și toate deciziile politice.

Pentru a nu știu câta oară vă spun, citiți presa de investigație care mai este, că și așa e pe ducă. Aveți mai jos link-ul spre sinteza excelentă făcută de ActiveNews despre cum s-a manevrat informația pe tema poțiunilor magice — băgați-vă în cap, E LA FEL CU FOARTE MULTE ALTE TRATAMENTE MINUNE PE CARE LE ACCEPTAȚI, este aceeași industrie sinistră a bolii și a morții puse cu mâna:

DOCUMENTE SUA: Pfizer-BioNTech recunoaște că vaccinul NU E SIGUR ȘI EFICIENT în documentele de bilanț depuse la Comisia federală pentru valori mobiliare și burse (SEC). Cioclii Gheorghiță, Arafat, Bănescu, Musta, Jurma, Mahler au mințit NON STOP

Citiți și EXCLUSIV: LISTA CU BANII ÎNCASAȚI DE FIRMELE PRESEI MITUITE DE GUVERN PENTRU A RĂSPÂNDI TEROAREA COVID ÎN ROMÂNIA

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews