ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Singurul mesaj pe care vi-l pot lăsa este îndemnul de a vorbi deschis și insistent despre decesele "inexplicabile” din familiile voastre și din jurul vostru.

Am asistat în ultimii destul de mulți ani la o istericală publică impresionantă pe tema infractorilor care trebuie pedepsiți cât mai drastic, au fost mișcări ample de "apărare a justiției” în exact acest scop declarativ, de a nu scăpa nepedepsiți infractorii.

Drept consecință, am fugărit prin piețe evazionistele cu pătrunjelul și am îndesat în pușcării bătrâne care au furat o găină sau amărâți care au sustras un salam din supermarket.

Cum este posibil ca în paralel să asistăm la tăcerea aceasta de mormânt din partea celor care i-au pierdut pe cei dragi în urma unui genocid la vedere, pus în operă cu banii rezultați printr-un jaf cum nu s-a mai văzut? Avem cele mai ample și cele mai sinistre fapte penale la care ne-ar fi putut duce mintea și nu doar că nu există răspundere, DAR NU SE CERE RĂSPUNDERE pentru dezastrul cu consecințe inimaginabile pe termen foarte lung, dublate de altele și mai grave, ireversibile!

Câți orfani vor rezulta în urma a ceea ce în mod incorect este denumit "experiment medical”, dar care din ce în ce mai mult pare să fi fost un plan bine pus la punct cu toată intenția, cu obiective clare în materia recoltei de morți la hectar? Și spun asta fără reținere, urmărind și "măsurile complementare” de "salvare a planetei”, care tot acolo conduc și tot cu bună știință.

Câți părinți au crescut copii pentru a-i îngropa, rămânând singuri în fața sărăciei și a suferinței care vor urma?

În acest context, preocuparea principală a majorității familiilor celor uciși planificat și nu "decedați subit” este să ascundă realitatea cât mai bine, pentru că orgoliul de a nu admite că nu au fost cei mai inteligenți dintre noi când ne-au călcat în picioare pentru că le-am spus adevărul este mai important și decât răspunderea vinovaților, și decât victimele care urmează a fi produse pe aceeași rețetă sau pe altele, "îmbunătățite”, și decât memoria celor care nu mai sunt.

Fiecare moment de tăcere despre același lucru este o lopată de pământ în plus pe mormintele acestor oameni care știu și care spun adevărul cel mai bine.

Lăsați morții la vedere!