ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


DOUĂ LUCRURI V-AM RUGAT:

...să-mi scuzați absența ocazionată de lipsa timpului și să faceți publice numele celor nenorociți de poșircile magice.

Drept răspuns, mai mult decât oricând, îmi trimiteți în privat vești tragice despre prietenii voștri anonimi decedați pe nepusă masă.

NU MĂ INTERESEAZĂ MORȚII FĂRĂ NUME! Și nu mă interesează nici cei cu nume, pe care mi-i transmiteți cu titlu de informație confidențială. Nu fac nici inventar, nici insectar de morți, îmi pare rău că aveți o părere atât de proastă despre mine.

Scopul este să iasă la iveală, cu identități verificabile, efectele catastrofei medicale generate de nazismul reeditat în formă modernă. Anonimatul este perfect echivalent cu statisticile zilnice privind morții „de Covid”; este o prostie.

Deci, dragii mei, dacă mortul nu are nume, nu există, iar dacă are nume, dar mi-l spuneți doar mie, nu contează - cel mult pot să-l trec pe pomelnic, ajută și asta, dar numai pe lumea ai’laltă.

Ca atare, dacă aveți de făcut PUBLIC un caz concret, identificabil, trimiteți informația echipei ActiveNews (contact@activenews.ro) — despre alții nu dau garanții, dar efortul lor în sensul prezentării adevărului pe temele astea sensibile nu se compară cu nicio altă tentativă de pe la noi. În ce mă privește, în continuare nu am timp, iar audiența unei publicații administrate de profesioniști nu seamănă nicicum cu un profil de Feisbuc ultraselectiv.

Ajutați medicii de bună-credință să fie de ajutor la rândul lor, în măsura posibilului, dacă mai este posibil! Lăsați-vă contactați și vorbiți în detaliu, pe documente și investigații medicale, altfel vorbim în pernă.