ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Zicerea Zilei: Nu doar că nu am încredere, mi-e greață de-a binelea de medicina care are numai enigme când trebuie să producă explicații și numai certitudini când cere instituirea de obligativități.

*

Este o explozie de știri despre șpăgile din medicină — pentru a pune lucrurile în perspectivă, ar fi bine să țineți cont de faptul că în perioada 2020-2022, cu notabile excepții pe care le cunoașteți nominal, întreg corpul medical a luat șpăgi nu de la pacienți, condiționându-le actul medical, ci de la Guvern, pentru a lucra împotriva pacienților și împotriva societății în general, producând o prăbușire economică absolut catastrofală și o degradare a sănătății publice de neimaginat. Faptul că majoritatea medicilor nu pretind și/sau nu acceptă șpăgi în mod individual nu înseamnă, după cum am văzut, că verticalitatea îi împiedică să o facă — foarte probabil doar frica îi reține, căci flexibilitatea morală și-au probat-o cu vârf și-ndesat.

Remember: LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews