ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O singură statistică să vă intereseze din toată istericala globală: MORTALITATEA GENERALĂ ANUALĂ. Pentru că nu s-a mai pomenit de când a intrat lumea asta în funcțiune o pandemie serioasă care să lase numărul total al morților unde l-a găsit, cu atât mai mult în condițiile în care o bună parte dintre bolnavii cronici au fost grăbiți spre ieșire prin neacordarea la timp și în condiții optime a tratamentelor necesare, în baza strategiei de închidere a spitalelor pentru toți cei care nu au prins bilete la mascarada Covid sub forma unui "test” pozitiv. (Despre situația particulară a bolnavilor oncologici, care a luat forme de tortură în toată regula, am scris deja).

Nu există nici o viroză, oricât ar fi ea de sofisticat inginerită, care să opereze transferuri de morți de la alte categorii de afecțiuni. Oricâte intoxicări zilnice vi s-ar îndesa pe gât despre "morții de Covid” și despre pericolul evitabil doar prin "vaccinare”, dacă la capătul trebii nu constatați în evidența mortalității generale un salt semnificativ al statisticiilor, înseamnă că sunteți luați de proști – asta nu înseamnă că trebuie să vă și comportați ca atare.

Așa stând lucrurile, nici atacurile de panică simulate ieftin ale actrițelor de conjunctură din presă, nici amenințările deja caraghioase ale medicilor care ne promit că vom stivui morții ca-n depozitele de materiale de construcție nu trebuie să vă scoată din minte nici un moment realitatea simplă că discutăm nu despre o problemă medicală complexă, ci despre una de aritmetică elementară: după ce stivuim morții sau îi aranjăm în constelații, sunt semnificativ mai mulți decât în anii anteriori psihozei Covid, așa încât să acopere și marja dată de pacienții cronici decedați înainte de vreme în lipsa asistenței medicale specifice afecțiunilor de fond de care sufereau? Pentru că în caz contrar, turbarea din presă și privirile fixe ale medicilor iubitori de pomelnice anonime nu au justificări medicale, ci sunt simple manifestări caracteristice sectelor care practică înșelăciunea în numele "inamicului invizibil”.

Puneți în dreptul statisticilor alarmiste rânjetul atotcuprinzător al Președintelui, care ne recomandă să ne apucăm de sportul neexclusivist al nimeritului găurilor, e o imagine întru totul adecvată.