ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În perioada februarie-martie 2020, cam toți liderii politici de la nivel internațional au folosit în discursurile lor publice cuvântul RĂZBOI – inclusiv Iohannis (mă rog, "război inegal”, atât s-a putut). Abia apăruseră primele cazuri de viroză modernă, dar cuvântul război era folosit de la cel mai înalt nivel de reprezentare a statelor. 

Acum aflăm și între cine și cine se desfășoară acest război, care inițial părea o metaforă, observând morții care se contabilizează – morții "colaterali” nu interesează pe nimeni în război: avem pe de o parte morții de Covid (cu și fără ghilimele), iar pe de alta morții după "vaccin”. Intenția administratorilor dictaturii sanitare este să atribuie prima categorie nevaccinaților, iar pe a doua vaccinaților, umflând-o statistic pe prima și cenzurând-o pe a doua – lăsăm acum detaliul că și vaccinații pot muri de Covid în exact aceeași manieră ca nevaccinații, cert e că acestea sunt principalele categorii de morți corespunzătoare celor două categorii de vii.

E o mare greșeală să intrăm în logica lor și să ținem scorul pe o tabelă împărțită în două. Există o singură grămadă de morți: AI NOȘTRI. Și o singură categorie de vinovați: administratorii dictaturii sanitare. Pentru că nici virusul ăsta n-a apărut natural, nici cu "vaccinul” nu a venit niciunul dintre noi de acasă. 

E o greșeală să ținem scorul morților în două categorii, pentru că în felul acesta ne dăm singuri senzația că ne omorâm între noi. Nu ne omorâm între noi, nu între noi se desfășoară așa-numitul război. Singura problemă este că o parte dintre cei vaccinați, acea sectă intolerantă care variază ca proporție pe glob, validează crimele. Vorbim despre o minoritate gălăgioasă, adesea agresivă, care însă rămâne minoritate – este modelul politic al ultimilor ani, impunerea unor ideologii aberante, acum și criminale, cu mâna unei minorități de serviciu, profitând de tăcerea și de obediența majorității.

Totuși, la final avem o singură gămadă de morți. Și la groapa fiecăruia dintre ei se întâlnesc și vaccinați, și nevaccinați. Și atunci, dacă doare de ambele părți, ce căutăm noi în războiul lor?