ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă puteți să mă lămuriți ce înseamnă "situația socială și mediul social nepotrivit creșterii și educării copilului, care exercită influențe negative asupra copilului", apreciez maxim. Căci dacă nu puteți, vă pot eu anunța care va fi următoarea distracție pentru părinți, în încercarea de a nu-și pierde copiii.
 
Oare formularea respectivă ar putea însemna inclusiv familie conservatoare care nu crede că există 543576736 de genuri fluide și că minorul trebuie educat într-o permanentă obsesie pentru sex, dar nu ori de care, ci neapărat contra naturii? Dacă da, nasol. Sau depinde, mă rog, poate că e bine, nu vreau să vă imprim opinii medievale.

Nu mai complic suplimentar a doua zi de Paște cu alte pasaje suculente despre copiii fără "schema din Programul Național de Imunizări", în care vor intra numai lucruri bune, cum s-a văzut în episoadele anterioare la capitolul "imunizare" (care nu poate fi definită decât dacă ne spuneți de ce-ntrebați, vorba doctorului Marinescu).

Știți ce e ăla "Observatorul Național al Copilului"? O să știți.

(Să nu intru în concurs cu mielu', vă zic așa, în paranteză, că există pe țeavă o tentativă de lege propusă spre adoptare cu procedură de urgență, trecută deja de Senat. Eu n-am copii, dacă vă interesează, citiți și faceți ce știți, eu am obosit să mă mai zbat pentru legume preocupate de vacanțe la promoție. Distracție frumoasă în continuare!)