ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anticomunistul Gavrilă Filichi, unul dintre brașovenii care s-au ridicat la 15 noiembrie 1987, ne-a trimis opinia sa despre ceea ce i se întâmplă lui Novak Djokovic:

Nole a rămas aproape singur. Aparent.

Toți care aruncă cu lăturile propagandei globalist-pandemice ridică în slăvi #legea și #regulile.

Care legi, care reguli?

Cele care, cu fiecare zi care trece, ne dezvăluie că "împăratul este gol", că totul a fost o mare minciună , condimentată cu arome de știință ?

Toți care, aflați cu soldă în operațiunea de demonizare a unui mare campion, mărturisitor de Hristos, caută cu înfrigurare să găsească un sfânt în persoana lui Novak.

Nici o șansă, fără de păcat a fost doar unul, fiul lui Dumnezeu!

Novak este doar un simplu muritor, un mare campion care n-a renunțat la Libertate, nici la Demnitate și care cu "sprijinul" ocultei va deveni un Erou!

Felul în care toți acești lătrai ai globalismului s-au năpustit asupra unui om care vrea să fie altfel, adică Normal, îmi amintește de o zi de tristă amintire, 3 decembrie 1987, Brașov, România, când, un grup de oameni ai muncii, înfierau, cu "mânie proletară", faptele de încălcare a legii de către niște "foști colegi"!

Unii dintre ei, cei "mânioși", au cerut chiar pedeapsa cu moartea!


Nu-i așa că sună cunoscut?