ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dictatura COVID nu putea fi impusă fără complicitatea criminală a medicilor.

Un manifest cutremurător al unui doctor în medicină, semnat – de frică, atenție! - cu pseudonimul Blaise Edwards și publicat de American Thinker, pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews. Și pentru toți medicii români.

Mă aflu în situația de a folosi un pseudonim de teama represaliilor. Aceste zile se vor sfârși probabil repede, pentru că spitalele refuză orice cerere de exceptare de la vaccinare, fără a se teme că vor suferi rigorile legii.

Voi ajunge curând să fiu dat afară și nu voi mai avea nimic de pierdut.

Chiar dacă scap acum, în cazul în care „pandemia” continuă, voi sfârși prin a fi măturat de pe raft ca o conservă stricată.

Medicii trebuie treziți. De la începutul pandemiei, a fost ca o hipnoză în masă, o spălare totală a creierului de tot ce am învățat în facultate.

Cunoștințele despre sistemul imunitar au fost date deoparte și înlocuite cu ordinele guvernului.
Ideea tratamentului ambulatoriu precoce cu medicamente „off label”, care pot ajusta sistemul imunitar, a fost interzisă.

Practic, le-am spus pacienților că trebuie să meargă acasă și să aștepte până ajung suficient de bolnavi ca să fie internați în spital, și abia atunci vor primi tratament.

Imaginați-vă cum ar fi să le spunem diabeticilor că nu există metformină, glucofag sau insulină. Chiar am aștepta ca pacienții să ajungă în stare de acidocetoză diabetică și abia apoi să îi tratăm doar la spital? Este un abuz medical uriaș.

Noi, medicii, am renunțat la toată pregătirea noastră și la procesul nostru de gândire medicală rațională. Motivele sunt multe.

Primul, aceasta era calea cea mai ușoară.

Al doilea, mulți dintre noi sunt angajați și s-au temut de represalii.

Al treilea, în ciuda a ceea ce crede lumea, noi, medicii, nu suntem lideri curajoși, avem tendința să fim oi și ne temem să ne punem în cap o întreagă instituție care ne persecută sau colegi care ne cred nebuni.

Vorbind strict despre vaccinare, medicii nu folosesc metoda științifică, de a pune sub semnul întrebării și de a contesta ipotezele dominante.

Au ținut capul în jos, au închis clinicile, s-au convertit la telemedicină și au îndemnat la vaccinare.

Am avut discuții cu medici care trec drept experți în virusologie și în imunologie și care negau imunitatea durabilă conferită de o infectare naturală.

Discuții despre imunitatea naturală:

- Am anticorpi.
 
- Dar vor dispărea.

- Însă am celule de memorie.

Privire consternată.

Zău, ăștia sunt liderii pe care ni-i dorim?

Altă discuție despre siguranța vaccinurilor:

- Vaccinul este sigur.

- Nu, în mod normal am fi orice teste după primele 100 de decese.

- Boala asta este mai gravă.

- Dar rata de supraviețuire este de 99,6%.

- Omoară oameni.

- La fel și vaccinul.

- Nu poți să ai încredere în VAERS (sistemul american de raportare a efectelor negative ale vaccinurilor).

- A fost înființat pentru a proteja oamenii și, oricum, sub-raportează efectele secundare.

- Ești un conspiraționist.

Sau o discuție despre tratamentul timpuriu:

- Trebuie să te vaccinezi, este singurul tratament „dovedit”, nu există alte tratamente.

- Zău? Ivermectina a eradicat COVID-ul în India, în zone din Mexic, în Japonia.

- Este un viermifug pentru cai.

- A câștigat premiul Nobel pentru Medicină, este un medicament esențial recunoscut de OMS și de zeci de ani este considerat sigur.

- Nu, doar vaccinurile funcționează.

- Dar eșuează.

- Ești un negaționist și un conspiraționist.

Mai recent, se vorbește despre vaccinarea populației în proporție de 100%. Din ce motiv? Nu pricep și unele dintre teoriile luate în calcul mă înspăimântă. Mă trec frisoanele numai când mă gândesc.

Însă eroii de anul trecut sunt numiți acum egoiști și ticăloși pentru că nu s-au vaccinat.

Sistemele spitalicești au abandonat sănătatea comunității lor și ignoră tratamentele ambulatorii precoce de succes în schimbul uriașelor subvenții guvernamentale pentru internare și tratament la ATI.

Succesul acestor tratamente nu a fost mare, dar acesta este subiectul unui alt articol.

Acum, aceleași sisteme spitalicești le întorc spatele propriilor angajați. 

Practic, angajații din Sănătate nu au de ales: vaccinarea sau concedierea.

La ce folosește asta? Atât vaccinații cât și nevaccinații pot răspândi virusul, așa că nu folosește nimănui. Doar spitalului, ca să primească mai mulți bani de la guvern.

Eu unul nu voi uita că atunci când ne-am confruntat cu o criză reală spitalele și mulți doctori au ales banii și profitul în locul binelui comunității lor.

Poate că a venit vremea pentru unele grupuri de medici să își înființeze propriile clinici și spitale.

Înainte, aveam un cod etic. Obișnuiam să dăm întâietate pacienților. Acum, nu o mai facem.

În ceea ce îi privește pe medici, cei care urmează orbește ordinele guvernului se fac vinovați de o grozăvie morală. Intimidarea și batjocorirea pacienților care au ales să se abțină de la acest tratament încă experimentat este o ticăloșie.

(Veți spune că nu mai este experimental. Vă voi răspunde că, doar pentru că guvernul și-a încălcat propriile reguli în materie de aprobare, asta nu face tratamentul nici legal, nici corect.)

Pacienții au convingeri sincere care îi determină să facă propriile alegeri. Respectați-le conștiința! 

Țipați la fel de tare la fumători, băutori, adulteri, drogați? Mă îndoiesc. Cred că ați decis să îi acceptați pentru că asta vă dă un sentiment de dreptate.

Iar a merge atât de departe și a încuraja vaccinarea copiilor și a femeilor însărcinate este de-a dreptul o nebunie. Orice medic care face asta are mâinile mânjite de sânge.

În cazul copiilor, nu există nici un avantaj al vaccinului. Numai rău. O imunitate naturală le-ar fi mai de folos atât copiilor cât și societății. 

Vaccinul nu a fost studiat asupra femeilor și a bebelușilor lor. Este sarcină de categoria X (necunoscută) dar care este promovată cu toată forța la aceste biete femei, fără studii adecvate.

Rușine doctorilor care fac așa ceva!

Eu însumi voi avea de dat multă socoteală, atunci când voi da ochii cu Dumnezeu, dar asta este la un alt nivel.

Îi implor pe doctori să se reîntoarcă la bazele medicinei, să își aducă aminte de toată acea epidemiologie și imunologie care ne făcea să căscăm în școală.

Studiați literatura de specialitate adevărată și luați poziție! Societatea întreagă are nevoie să facem asta.

Chiar dacă ați fost vaccinați, ajutați-i pe cei care luptă pentru viețile lor! Ridicați-vă împotriva tiraniei vaccinării forțate!

Sprijiniți-i pe cei care au motive legitime să refuze vaccinul!

Dacă nu vă ridicați acum, vă veți ridica pentru voi înșivă, atunci când vă veți confrunta cu alegerea teribilă: încă o doză sau slujba voastră.