ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Intuitia.
Dar de la Dumnezeu. Unul dintre multe alte daruri, puse in noi. Nu este infailibila. Este omeneasca.

      
Viata este cea care in cele din urma, ne confirma daca am intuit corect sau nu, intr-o situatie sau alta.

Ma numar printre acei oameni, fara cunostinte de specialitate in domeniul medical si care au intuit ca nu trebuie sa aiba incredere  in naratiunea oficiala legata de vaccin.
Este meritul acelor medici, putini de altfel, precum Dr Razvan Constantinescu, Dr. Geanina Hagima, Dr. Adrian Cacovean, care au luptat, si si-au riscat carierele punand intrebari... in cautarea adevarului. Asta ne-a intarit noua, celor ce am rezistat presiunilor de tot felul, convingerea  ca am ales bine. Si asta ne-a salvat.
 
Imi amintesc de perioada 2020 - 2022, cand marea majoritate a lucratorilor medicali s-au transformat peste noapte in ”apostoli” ai Plandemoniei.
Cum au putut medicii sa accepte, cu ochii inchisi, falsele teorii ale OMS si cum au putut lobistii sa instaureze teroarea pe tot globul in acelasi timp?

Oare atat de multi oameni sunt orbiti de putere si bani, de imbogatire rapida ajungand astfel sa incalce toate criteriile de armonie si bun simt?
Dar mai exista armonie si bun simt?

Atacurile Plandemonice au lovit in principal oamenii normali, platitori de taxe si impozite, care in marea lor majoritate nu ceeaza probleme societatii!
Cei care au orchestrat, NU au avut drept scop sa rezolve adevaratele probleme ale societatii!
Scopul lor a fost TERORIZAREA oamenilor care isi doresc un trai decent si normal!

Comportamentul indus de FRICA cea paralizanta, isterizanta, a devenit noul lor mod de comunicare invatat la prestigioasele universitati americane!

Acum, observ in jurul meu multi oameni care mor subit.
Sunt oameni tineri care s-au pripit sa creada in ”vaxul sigur si eficient” studiat cu banii lui Bill Gates, considerat a fi ”marele filantrop al vremurilor noastre”.
Da, cel care a salvat si copiii din Africa, nu-i asa?

Ma intreb si eu, care a fost adevaratul motiv care i-a determinat pe multi sa se conformeze cu religiozitate hotararilor luate de catre decidentii politici?

Ar fi putut fi frica de a nu putea pleca in vacante in strainatate?
Frica de a nu mai putea ajunge in spitale sa fie tratati la nevoie?
Frica de a nu mai putea intra in banci ca sa-si plateasca ratete?
Frica de a nu mai putea intra in institutiile statului sa-si plateasca taxele?
Frica de a nu mai intra in sediile companiilor de telefonie care permiteau accesul doar celor intepati?
Sau poate frica revarsata constant in spatiul public de catre toate canalele de media (cu cateva exceptii)?

Ori poate fi

Dorinta orbitoare de putere si imbogatire, regasita si indusa de filmele si cartile nord americane cu care am fost bombardati dupa ”89?

Dragi medici, lobisti, oameni din media si conducatori ai institutiilor de stat transformate toate in institutii de forta, cum vreti sa va cresteti copiii?
Eu cred inca in voi si in puterea voastra de a deveni mai buni!

”Caci la cei foloseste omului sa castige lumea intrega, daca isi pierde sufletul? Sau ce ar putea sa dea omul, in schimb, pentru sufletul sau?” Marcu 8:36-37

Iesiti si spuneti adevarul, cereti-va iertare si deveniti umani!

Dumnezeu sa va binecuvanteze in anul ce vine!

Dan Andronescu

Nota Redacției: Facem apel la cititorii ActiveNews să ne trimită pe adresa de e-mail contact @ activenews.ro cine consideră că sunt cele mai mari japițe online din timpul pandemiei pentru a putea alcătui un top al rușinii.