ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În vădită criză de credibilitate, actualul guvern angajat oneros în campania de „vaccinare" așa-zis anticovidică recurge fără jenă la „argumentele" pe care le incrimina la opozanții politici de odinioară! Așa cum „odioșii, imoralii" pesediștii inamici ai președintelui încă în exercițiu își cumpărau cu un kilogram de ulei, altul de zahăr, doi mici, o sticlă cu bere etc. simpatizanții, astăzi asistăm înmărmuriți la măsurile luate pentru ademenirea unei anumite categorii de oameni spre a accepta experimentul genetic fals denumit „vaccin"!

Așa cum am mai afirmat public, denunțînd această ordinară tentativă manipulatorie în reclamele pro „vacciniste" difuzate sîrguincios de media înregimentate (în speță, de postul de radio „România muzical", pe care-l stimam deontologic, dar de-acum nu-mi rămîne decît să-l deplîng!), culmea imposturii acelora care promovează serurile farmaceutice o constituie eludarea informării complete și corecte a oamenilor! Or, din punct de vedere științific, s-au scris pînă în prezent sute de pagini de către mari specialiști în virusologie, genetică etc. care avertizează omenirea asupra efectelor secundare grave mergînd pînă la deces ale experimentului genetic despre care e vorba. Nu obosesc a nominaliza pe unii dintre aceștia: Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm, Alexandra Henrion-Caude, geneticiană specializată în ARN, cărora li se pot adăuga Margarite Griesz-Brisson, Peter McCullough, Luc A. Montagnier, laureat Nobel, Richard M. Fleming cercetător și cardiolog nuclear, Kevin W. McCairn, neurolog și expert în boli neurologice, Vladimir Zelenko, care a tratat în mod direct 6000 de pacienți diagnosticați covid și a format sute de medici, Sucharit Bhakdi, profesor virusolog, Vernon Coleman ș.a.m.d. Drept concluzie a acestor oameni de știință aleg una laconică: „pandemia nu mai funcționează ca o boală nouă, periculoasă și mortală [astfel încît] vaccinarea a devenit inutilă în aceste condiții și altfel spus, dacă vaccinarea implică orice risc posibil, trebuie oprită pentru că nu aduce avanaje ci numai pericol. Este datoria doctorilor și a autorităților să nu dea curs vaccinarii." (cf. https://www.activenews.ro/covid/Profesorul-Sucharit-Bhakdi-Omenirea-a-atins-imunitatea-de-turma.-Vaccinarea-trebuie-sa-se-opreasca-ACUM.-Urmarile-sunt-terifiante.-VIDEO-VIRAL-168468).

 Dacă pentru cei știutori de carte lucrurile sînt demult clare, pentru cei neinformați nu e oare cinică mituirea cu bonuri de masă și premii în bani, așa cum triumfalist anunță o doamnă aflată în vîrful ierarhiei? În locul inexistentelor argumente medicale, aceste măsuri sînt pe deasupra net discriminatorii chiar între cei deja „vaccinați", cărora nu li s-a dat nimic și cei care urmează același tratament, așa cum arată jurnalistul Vlad Pârău într-un articol (https://www.activenews.ro/stiri/Ioana-Mihaila-si-a-vazut-visul-cu-ochii-Bonurile-de-masa-de-100-de-lei-si-loteria-cu-premii-in-bani-pentru-vaccinati-aprobate-prin-Ordonanta-de-Urgenta-168943).

Vremuri pe care le socoteam demult depășite, cu minciuni (prin omisiune) oficiale, cu impostori aflați în posturi cheie și cu ademeniri ale sărăcimii rău(dez)informate a orașelor și satelor nu pot căpăta din partea noastră doar vorbele imperative în lături! Este cazul unor luări de atitudine în justiție – și aceasta cît mai curînd! Altminteri, alunecarea pe toboganul tuturor fărădelegilor va fi inevitabilă!

București, 1 răpciune 2021

Prof. Mihai Floarea