ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


VIDEO mai sus:

Teologia ortodoxă nu vorbește doar despre sufletul omului, ci despre om în integralitatea sa – suflet și trup. Dumnezeu l-a creat pe om cu trup și Însuși S-a întrupat în om ca să mîntuiască întreaga ființă umană.

Este pentru prima dată în istoria omenirii cînd nu se mai înțelege în mod unitar această legătură – sufletul este trimis în virtual, iar trupul în experimente eugenice, într-o dublă realitate care nu poate avea în vedere supraviețuirea ființei umane.

În corul de ideologii antropologice care mai de care mai fantasmagorice, este momentul în care Biserica are datoria să amintească adevărurile raționale și naturale fundamentale, empirice, universal valabile. Clericii care preferă ideologiile nu trebuiesc ascultați, fiind călăuze oarbe orbilor. La Duminica orbului din Ierihon, Mîntuitorul arată că vindecarea omului începe cu vederea Adevărului.

 VIDEO despre vaccinuri, în general, de la Fundația Arsenie Boca, mai jos: