ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Presa corporatistă pare hotărâtă să ne uluiască și în 2023. Un editorial din New York Times demonstrează că mai sunt o sumedenie de prostii de debitat cu morgă științifică.

Când nici nu se împrăștiase bine fumul artificiilor de Anul Nou, Mara Altman a publicat în The New York Times, trompeta stângii globaliste, un articol halucinant.

Titlul său: „Nu a existat niciodată o perioadă mai bună să fii scund”.

Ideea generală este că toți ar trebui să ne „cuplăm cu persoane mai scunde” pentru a salva planeta de la un dezastru ecologic.

De ce? Altman ne explică:

„Atunci când te cuplezi cu persoane mai scunde, contribui la salvarea planetei prin reducerea necesităților pentru generațiile viitoare.”

Și ne sfătuiește:

„Scăderea înălțimii minime pentru partenerii potențiali pe profilul tău de întâlniri înseamnă o planetă mai verde.”

Altman pornește de la premisa că un om mai mic de statură consumă mai puțin.

Prin urmare, spune ziarista, persoanele scunde „sunt în mod inerent apărătoare ale mediului, ceea ce este mai important ca niciodată, în această lume cu opt miliarde” de locuitori.

Cuplându-te cu cineva mai mic de statură îți oferă „șansa” de a avea urmași (din ce în ce) mai scunzi și mai ecologici.

Iată o mostră de aritmetică eco-anatomică:

„Dacă ne-am păstra proporțiile actuale dar am fi doar cu 10% mai mici de înălțime, numai în America am economisi 87 de milioane de tone de hrană anual (fără a mai menționa trilioanele de galoane de apă, catralioanele de BTU de energie și milioanele de tone de gunoi).”

Și Mara Altman, care spune despre sine că are 5 picioare înălțime (1,55 metri), își continuă aiuritoarea pledoarie pentru un om al viitorului mai scund:

„Persoanele de talie mică nu doar că economisesc resursele, dar pe măsură ce resursele se împuținează din cauza populației Terrei care crește și a încălzirii climatice, persoanele scunde se pot adapta mai bine condițiilor de supravețuire pe termen lung (fie și pentru că ne vom putea înghesui mai mulți în navele spațiale atunci când vom fi obligați să părăsim planeta pe care am distrus-o.”

Dacă nu ați amuțit cu gura căscată după aceste rânduri care nu mai îngăduie nici un fel de comentarii, citiți vă rog și concluzia:

„Succesul nostru ca indivizi nu depinde de distrugerea altor oameni sau animale. Chiar dacă este așa, în era armelor și a dronelor, a fi înalt în zilele noastre te transformă într-o țintă mai mare.”

Și:

„Îmi doresc ca copiii copiilor mei să cunoască valoarea calității de a fi scund.”

Malthus ar fi fost fericit: dacă nu putem fi mai puțini, măcar să fim mulți dar mici!