ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ați observat un lucru ciudat? Este evident... ușor de văzut... bătător la ochi... însă nimeni nu pare deranjat de el. Nu mai există nici o palmă de pământ pe această planetă care să nu fie supusă reglementărilor vreunui stat.
 
Nici măcar în Antarctica nu ai voie să te duci fără aprobări speciale... pentru că există Tratatul Antarctic, care interzice accesul oamenilor pe teritoriul acelui continent "al nimănui". O să revin cu o postare asupra subiectului acesta...
 
pentru că e misterios și fascinant. Dar acum să ne întoarcem la oile noastre; nu mai există niciun colțișor de pământ în întreaga lume în care să fii complet liber, așa cum te-a lăsat Dumnezeu! Încă de la naștere, ți se dă un cod numeric personal și aparții unui stat... exact așa cum în trecut sclavii erau însemnați cu fierul înroșit și aparțineau unui stăpân. Dacă nu respecți regulamentele și nu plătești taxe acelui stat, ești automat băgat la pârnaie! Ori ceea ce deții trebuie autorizat de stat. Oriunde te duci îți trebuie documente cu ștampile oficiale. "Libertatea" este doar un concept relativ... ești "liber" să faci numai ceea ce statul îți permite... Exact ca într-un lagăr de concentrare... ca într-un penitenciar!

Atunci când ne-am născut pe Pământ nimeni nu ne-a spus că suntem deja sclavii unui sistem diabolic... care a transformat întreaga planetă într-o închisoare. Iar statul are grijă să recruteze cei mai obedienți sclavi (vezi fotografia) pentru a menține ordinea și controlul în penitenciarul planetar...