ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Atunci când au început să apară pentru prima oară informații despre efectele nocive ale așa-zisului vaccin (care numai vaccin nu e!) în mass-media, mulți dintre oameni au devenit confuzi. În primul rând cei care s-au vaccinat.
 
Ei știau... simțeau deja că e ceva în neregulă. Dar refuzau să recunoască. Alții, ca și mine, au fost surprinși de întoarcerea aceasta neașteptată a mass-mediei. După ce au mințit cu o nesimțire halucinantă în timpul așa-zisei pandemii, promovând agresiv vaccinurile „salvatoare”, acum reporterii vin să ne spună ceea ce noi știam deja de la bun început; avem de-a face cu o terapie experimentală, ale cărei efecte colaterale sunt impredictibile. Impredictibile pentru noi... dar eu vă garantez că aceia care au planificat „pandemia” au studiat cu foarte mulți ani înainte toate detaliile. Ei știu exact ceea ce fac... credeți-mă!

Da... dar de ce ne-ar spune nouă acum? De ce ar declanșa ei o campanie de „mărturisiri” în mass-media... pe care tot ei o controlează, nu-i așa??? Aproape toți iubitorii de adevăr, etichetați drept teoreticieni ai conspirației, au triumfat; „Noi v-am spus!”. Corect. Însă eu sunt deja avizat; oculții fac foarte puține greșeli... sunt diabolic de inteligenți... E adevărat că minciuna nu mai putea fi susținută.
 
Deja au explodat morțile inexplicabile... și, ca să vezi dom'le, doar printre vaccinați! Toți nevaccinații suntem bine-mersi... sănătoși ca niște cai sălbatici. Nu mai putea fi trecut cu vederea lucrul acesta. E mult prea evident. Mda... dar v-am avertizat că oculții care conduc lumea sunt extrem de inteligenți... ei nu gândesc ca noi. Ei întotdeauna au mutări surpriză...

Haideți să vă spun ce cred eu... Ei au avut de la bun început pregătită varianta „dezvăluirilor” din mass-media! E vizibil că va¢¢inurile sunt nocive... dar nu atât de nocive pe cât credeau ei. Toate animalele de laborator, pe care au fost testate așa-zisele va¢¢inuri... au murit. Însă cu oamenii lucrurile nu stau așa cum și-ar fi dorit ei. Atunci ce-au făcut? Au amplificat teama Au confirmat în mass-media că vaccinurile sunt legate de recentul val de morți subite, tocmai pentru a crea panică! Să vă spun de ce.

Probabil că toți ați auzit de efectul placebo. Dacă te simți bolnav și bei un pahar de apă chioară, în care cineva îți spune că este un medicament miraculos, există șanse majore ca tu să începi imediat să te refaci. E verificat deja experimental acest efect. Da, dar există și opusul! Dacă bei același pahar cu apă chioară, iar cineva îți spune că este o otravă periculoasă, există șanse majore ca tu să începi să te simți rău. Tocmai pe șmecheria asta mizează oculții Le-au ordonat marionetelor din mass-media să facă zilnic „dezvăluiri”... special pentru a amplifica efectele negative ale vaccinurilor! O minte intoxicată cu teamă cauzează slăbirea sistemului imunitar al organismului.
 
Întotdeauna! Persoanele speriate sau doar îngrijorate sunt mult mai susceptibile de îmbolnăvire. E ca și cum pe la poarta unui bolnav ar trece în fiecare zi un gropar. Normal că omul o ia razna! Dar tocmai asta e strategia groparului; să-i inducă bolnavului o stare mentală de teamă, pentru a-l face să moară mai repede! Stările mentale negative afectează serios și procesele de refacere celulară din organism. Or, tocmai de acest lucru are nevoie un vaccinat; să-și refacă țesuturile mai rapid decât îi sunt distruse de așa-zisul vaccin. Acum înțelegeți cât de diabolic joacă băieții din Noua Ordine Mondială? Ceva de genul; „Bun, nu pot să te omor doar cu injecția, dar o să te îngrozesc, până o să mori de frică!”

Sfatul meu; dacă întâlniți persoane vaccinate, încetați să le mai speriați și voi. Pur și simplu le faceți jocul oculților! Da, e adevărat că aveți dreptate, dar trebuie să găsim cu toții cuvinte de încurajare pentru acele persoane care au căzut victimă propagandei vacciniste. Nu le amplificați teama! Spuneți-le adevărul. Nu sunt un adept al „minciunii utile”. Niciodată minciuna nu va fi utilă. Dar încurajați-le că se pot vindeca... pentru că într-adevăr pot... dacă sunt sprijinite moral!