ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu sunt un pescar. Nici nu-mi place. Am fost doar de câteva ori la pescuit... și doar de vreo două ori în toată viața mea am ținut o undiță în mână. Da... dar este suficient pentru mine să văd o singură dată ceva ca să pot înțelege principiile pe baza cărora funcționează acel ceva.
 
Haideți să vă împărtășesc unele observații personale în ceea ce privește tehnica pescuitului peștilor mari. Poate nici pe voi nu vă interesează pescuitul, dar rețineți vă rog ideea... pentru că am să fac la sfârșitul postării o paralelă. Peștii mari se pescuiesc într-o modalitate aparte. E greu să scoți din apă un pește mare, pentru că se zbate foarte energic. E și normal... doar e amărâtă aia de viață a lui în joc! Este aproape imposibil să-l tragi afară din apă din prima încercare. E prea puternic. De aceea, un pescar experimentat aplică o tactică specială pentru a scoate un pește mare afară din apă. După ce peștele mușcă nada și este prins în cârlig, pescarul trage cu putere de undită. Apoi dă drumul la fir și lasă peștele să fugă. Bietul animal crede că a scăpat și își vede de ale lui. După un timp, pescarul îl trage din nou cu mulineta. Apoi dă din nou drumul la fir... și tot așa. Operațiunile de succed, până când peștele este prea obosit ca să se mai poată opune... și atunci este scos cu ușurință afară din apă. Toată chestia asta cere răbdare.

Poate că a fost o introducere plicticoasă, pentru că... cei mai mulți dintre noi nu suntem câtuși de puțin interesați de pescuit. Da... Dar principiul pescuitului peștilor mari este aplicat exact acum, chiar pe noi! Noi suntem peștii, iar Noua Ordine Mondială este pescarul! Pandemia aceasta falsă, care ne este îndesată pe gât cu insistență, este momeala. Unii dintre noi nu au mușcat-o. Dar n-a avut nicio importanță. Autoritățile guvernamentale au impus restricțiile oricum și au forțat încontinuu injectarea, chiar dacă așa-zisul ser nu a fost testat în prealabil. Normal că au apărut reacțiile de opoziție! Unii oameni s-au zbătut energic pentru drepturile lor. Exact precum peștele cel mare de care vorbeam mai sus! Atunci Noua Ordine Mondială a mai relaxat măsurile. Exact așa precum pescarul mai dă drumul la fir pentru a da iluzia peștelui că a reușit să scape. Acum, sub pretextul noului așa-zis val de gripă, se vorbește din nou despre mască și injecție. Exact așa cum pescarul trage din nou de fir. Sesizați similaritatea? Ei ne obosesc prieteni! Exact așa cum pescarii obosesc peștii mari înainte de a-i scoate din apă! Povestea asta se va repeta la nesfârșit... an de an. De fiecare dată când va veni sezonul răcelilor și al grupelor ei vor declara o „situație de criză” și vor forța din nou restricțiile. Până când oamenii vor obosi mental să se tot opună. Nimeni nu-și va mai aduce aminte peste 50 - 100 de ani că iarna era normal să ne curgă mucii. Influențați de urletele insistente ale mass-mediei oamenii vor începe să creadă că avem într-adevăr de-a face cu o urgență. Iar Noua Ordine Mondială își va atinge obiectivul de a injecta întreaga populație cu zeama aia ciudată, în care niciunul dintre noi nu știe cu precizie ce se află... pentru că, vă spun eu, nici ARN mesager nu este! Am să vă explic într-o altă postare de ce nu este ARN mesager, așa cum pretind ei.

Lumea e cam același rahat care a fost întotdeauna, dragii mei prieteni. Unii ar face absolut orice pentru a-și domina semenii. Tehnicile de pescuit care se folosesc de mii și mii de ani... acum sunt folosite pe noi. Suntem „pescuiți”! Încetul cu încetul suntem aduși la supunere. Ei au răbdare... exact așa cum are răbdare pescarul să scoată peștele cel mare din apă. Pentru asta vor forța narațiunea aceasta stupidă și ridicolă a pandemiei... la nesfârșit! Până nu vor injecta întreaga omenire cu mizeria lor... nu se vor lăsa. Nu știu cum să vă spun... dar noi nu vom scăpa niciodată de minciunile lor nerușinate. Ori îi stârpim noi pe ei, ori vor stârpi ei umanitatea din noi! Lupta este pe viață și pe moarte, prieteni. Exact așa precum peștele cel mare de care vă spuneam mai sus... ne batem pentru propriile noastre vieți. Ceea ce vedeți voi acum nu este o „pandemie”... ci un fel de pescuit!