ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Titlul volumului scris de Simon Wiesenthal, celebrul "vânător de naziști”, plin de mărturii cutremurătoare ale faptelor groaznice, inimaginabile, despre autorii Holocaustului, prin care Omul a decăzut la stadiul de diavol, cred că este potrivit pentru a parafraza ceea ce se întâmplă acum României! Cu o singură modificare: Asasinii conduc România!

Ei, bineînțeles că veți spune că sunt paranoic, că sunt rău cât cuprinde, că sunt pesedist, că sunt comunist, că sunt nihilist, că sunt putinist, că sunt ungur, că sunt trădător, că sunt terorist, că sunt incorect politic, nu-i așa?! Bine, dragii lor votanți, bine, dragi români ai lui Iohannis, cuminței și lași, sunteți foarte dibaci, mințiți-vă la infinit și veți sfârși... Pas cu pas!

Cei care conduc acum România nu sunt nici incompetenți, nici proști, nici dobitoci: sunt asasini!!!

Vă revoltați de Voiculescu, de Moldovan, de Arafat, de toată haita care-i susține?! Păi, ei sunt susținuți de: Ludovic Orban, liderul PNL și președintele Camerei Deputaților, și de toată turma ciumei galbene și curcubee, Kelemen Hunor, liderul UDMR și vicepremier, Vasile Cîțu, șeful PNL al Guvernului, toți complici ai genocidului pornit împotriva românilor! Iar toți sunt susținuți de șeful lor, Asasinul Suprem, cel care și i-a dorit, care i-a numit și i-a aprobat în funcții, cel care îi apără, îi girează, care îi susține! Complici la crime sunt și liderii PSD, nesimțiți și fals preocupați de crimele împotriva cetățenilor!

Nu uitați istoria groaznică: hitler nu omorât nici un Om cu mâinile lui, nu a gazat nici un Om cu zyklon B cu mâinile lui, nu a topit Oameni în imensele cuptoare naziste! Nu, dar el și i-a dorit, i-a numit în funcții, i-a susținut pe himmler, pe mengele și pe toți asasinii Germaniei naziste!

Aerul se termină, oxigenul s-a epuizat!!!