ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am soluțiile! E clar că această situație se datorează în principal nevaccinaților care împroașcă cu viruși împrejurul lor în toate direcțiile ca fântânile arteziene, trebuie adunați cu toții pe un câmp și dat cu bomba atomică peste ei. 

Apoi trebuie îmbunătățită strategia cu vaccinații:
- vaccinații trebuie în continuare vaccinați iar, însă mai frecvent, măcar o dată pe săptămână și de fiecare dată cu o altă marcă, fiindcă nu e corect, nenicule, numai un producător să facă cifra de afaceri mare, iar ăilalți să se uite la el cu poftă.

De asemenea, vaccinații trebuie să poarte echipament special care să suplimenteze efectul minunatelor vaccinuri, și anume:

A. masca de silicon de 3 cm grosime CUSUTĂ etanș de față. Unii oameni sunt indisciplinați și o dau jos când mănâncă, când fac duș, când dorm, când le face dentistul o extracție, unii extremiști de dreapta vin cu motivul pueril că „eram doar eu acasă, domnule, locuiesc singur, nu ești întreg la minte, cum să port mască și de unul singur la mine acasă?!". Altor cetățeni le alunecă din greșeală masca sau și-o mai ajustează pe față, în fine, coaserea de piele rezolvă aceste probleme spinoase.

B. căciulită de lână în cap, cu urechi care să se înnoade sub barbă (model rusesc) șosetuțe groase de lână, mănuși, fular peste mască. Acestea trebuie purtate peste tot, și în public și acasă și la saună, masaj, bordel, la dentist, nu contează, fără scuze, fără excepții, nu se acceptă comentarii conspiraționiste de tipul: „băi, voi nu sunteți sănătoși e august, sunt 40 de grade la umbră”. Este datoria guvernului să evite cu orice preț ca cetățeanul să răcească, și guvernul o să-și facă datoria cu o tenacitate de buldog!

Guvernul trebuie de asemenea să se asigure că oamenilor nu le e frig în case și la muncă:

  • tuturor cetățenilor trebuie să le fie sudate ferestrele, astfel încât să nu le poată deschide sub pretextul că „aerisesc”. Similar trebuie procedat și cu ferestrele birourilor, autobuzelor, inclusiv cavourilor. Fără excepții!
  • apoi, compania care asigură livrarea agentului termic trebuie să bage carburant până duduie cazanele și să asigure cetățenilor o temperatură în case de cel putin 50 de grade.
  • de asemenea, la robinet trebuie întreruptă apa rece, oamenii nu trebuie să primească decât apă fierbinte
  • în râurile, bălțile și lacurile țării trebuie vărsate cantități mari de acid sulfuric, astfel încât inconștienții care încearcă să se răcorească în ele să învețe la propriu pe pielea lor ce înseamnă să nesocotești înțeleptele decizii ale autorităților.

Deci asta e strategia propusă de mine, cui nu-i place e egoist și din cauza lui riscă să moară 7 miliarde de oameni cu tuburi în gât.

Autor: „Coronoia”