ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asta e tot? Gata? „Vom învăța să trăim cu virusul” și gata? Cum a rămas cu „știința”? Cu virusul am trăit doi ani deja. Doi ani în care am fost înrobiți, umiliți, încuiați, duși cu lesa la aerisit, certați că nu aia, înjurați că nu aialaltă.
 
 
Cum rămâne cu mizerabila încălcare a tuturor drepturilor noastre?
 
-dreptul la viață!
 
Da! Dreptul la viață! Viață nu înseamnă doar supraviețuire. Deși pe mulți i-au lipsit inclusiv de asta. I-am văzut pe cei dragi murind pentru că li s-au refuzat cele mai elementare îngrijiri medicale, invocându-se marea grozăvie.
 
-dreptul de a ne păși pe pământul lăsat de Dumnezeu
-dreptul de a respira
-dreptul de a spune ceea ce gândim, de a întreba și de a primi răspunsuri
 
Toate ne-au fost spulberate, ne-au lipit masca de bot și ne-au înfipt pumnul peste ea. Trustthescience, adică faceți ce vă spunem noi, ce vă dăm noi voie.
 
Apoi a venit teroarea înțepării obligatorie. Cu zemuri care, acum doar cretinii mai au voie să creadă altceva, nu folosesc la absolut nimic, ba dimpotrivă.
 
Ne-au sărăcit în vreme ce s-au îmbogățit. Din înțeparea noastră, din îngenuncherea noastră. În vreme ce vitele behăiau supuse.
 
Asta e tot? Gata?
 
Doi ani am trăit cu virusul. Nu-mi vomitați mie rahatul ăsta cu "vom învăța să trăim cu virusul". Cum rămâne cu cei pe care i-ați ucis? Cu bună știință, deliberat, programatic, pentru că totul se reducea la o chestiune de cash flow.
 
Nu răspunde nimeni? Nimeni nu dă socoteală? Gata? Trebuie să ne bucurăm că, pentru puțină vreme, avem voie să ieșim din staul?
 
Și turma behăie de fericire. Că acum are voie. Că i-au fost furați doar doi ani din viață.