ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Propaganda morții dezlănțuită în presa de limbă română din țara noastră pare să aibă unul sau cel mult două centre de comandă unde niște băieți cu perciuni lungi se concurează zilnic cu ce titluri zbanghii să mai dea și ce să mai inventeze ca să merga turmele speriate la țarcul de vaccinare.

Dacă ați citi aproape toată presa, cum facem noi, ați găsi de multe ori aproximativ același titlu scos din cărțile cu proști în 20-30 de publicații din întreaga țară. Chestiunea asta e imposibilă fără cuplarea la telecomanda centrală.

Mie, mărturisesc, cel mai mult mi-a plăcut unul în care cică Nevaccinații dintr-o secție ATI își smulgeau măștile de oxigen și strigau „Vaccinați-ne!!!”. Eventual cu toate dozele odată. Nu m-am putut opri să mă gândesc cum ar suna un titlul similar, de care ar râde și curcile: Parlamentarii își smulg măștile de protecție în timp ce-și scot capetele pe geamul Jeep-urilor și strigă: „Arestați-ne!!!”.

Cred că băiețeii și fetițele lui Mircea Toma ar putea scoate o broșură bunicică cu titlurile de-a dreptul demențiale din perioada asta, dacă și-ar face datoria să monitorizeze mass-media mituită și nu numai să se parfumeze admirându-și în oglindă uniformele de milițieni ai presei libere.

O să vă mai servim cu asemenea titluri și imagini „bombă” ca cele din ziarul ”Adevărul”, unde excavatorul din Slobozia s-a teleportat în Bârlad - articole transmise de un cititor ActiveNews căruia îi mulțumim -, măcar că să râdem și noi de bronzații mediteraneeni și morteni din companiile tip Ruder Finn angajați pentru Operațiunea Șoc-Groază-Vaccinează.

PS: Oare din ce fonduri sunt plătiți?

Vedeți și Mass Minciuna Media. TVR: Pacienți MORȚI așteaptă loc liber la ATI dar toate paturile GOALE sunt ocupate. CAPTURILE ZILEI