ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sunt șanse mari ca la CCR să fie numiți un plagiator și un susținător al pedofiliei (și al zoofiliei).

La CCR judecătorii sunt numiți de Camera Deputaților (3), Senat (3) și Președinție (restul de 3), adică de politicieni, pe care îi "alegem” noi.

Data viitoare când "alegeți” politicieni care trimit în CCR astfel de specimene, fiți mai atenți. Încercați să alegeți oameni normali, care nu v-ar pune în pericol integritatea fizică și sufletească a copiilor și nici valorile fundamentale în care credeți sau credința în Dumnezeu. Nu spuneți că nu aveți cu cine și că votează STS pentru voi. Puteți extrage din România nespusă exact ce vă trebuie, iar serviciile secrete nu pot fura 60% din voturi…

PS: Dacă nu ați perceput pericolul, vi-l spun eu: noua CCR poate adapta din mers Constituția sau poate accepta revizuirea ei într-o asemenea manieră încât să pună politicile și drepturile colective deasupra celor individuale, exact așa cum își doresc von der Leyden și Shwabb și bilgheiț. Dictatura sanitară din perioada plandemiei va fi nimica toată față de totalitarismele care vor putea veni după - pretexte există peste tot și oricând. Până și obezitatea simplă sau dușul mai des de o dată la două săptămâni pot fi interzise, cu acordul CCR.

 *

Recensământul digitalizat, care pare făcut pentru a ne stoarce cât mai multe date cu caracter personal și a le pune la dispoziția SRI (care ne va putea verifica și, alternativ, impune "puritatea” ideologică), este decis prin OUG, iar nu prin lege ca act juridic formal al Parlamentului.

Întrucât acest recensământ digitalizat, menit a ne transforma în profile digitale și coduri QR, conține grave restricții de drepturi și libertăți, este ilegal și neconstituțional în raport de art. 53 din Constituție și art.15 alin.2 din CEDO. Toate amenzile sau sancțiunile implicate sunt contestabile în justiție.