ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Înțeleg din postările de pe facebook faptul că Universitatea București nu vrea să rămână o oază de normalitate în progresismul sălbatic în care s-au înscris celelalte ,,universități". Sper ca măcar Facultatea de Drept să înțeleagă problema de drept în discuție și să nu ajungă subiect de ironii juridice, așa cum s-au pretat alții și au ajuns obiect al sesizărilor din oficiu ale instituției Avocatului poporului pentru îngrădirea accesului la educație. 

Noi înțelegem că suntem în plin război biologic și că distrugerea fizică este miza, însă  Dreptul nu a fost încă abolit și nici nu l-au redus la tăcere  cu un vaccin ,,juridic" obligatoriu. Așadar a nu se uita că miza finală a oricărei distrugeri umane și sociale aceasta este: cât timp există Drept, orice ucidere rămâne crimă, orice încălcare a unui drept rămâne încălcare fundamentală a Legii. 

Om mutant nou, populație spălată pe creier, aceasta, da, se poate prin îngăduința lui Dumnezeu din cauza individualismului nostru probabil, dar legea batjocorită și acoperită de sofisme jalnice va rămâne o încălcare crasă și la sfârșitul dictaturii.  Iar autorii vor fi încrustați în mlaștina Istoriei.