ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Daca deputatii vor aproba orice certificat la nivelul Romaniei si nu se vor apleca pe rezolvarea situației din spitale, eliminarea cauzelor deceselor și gasirea de solutii reale pentru combaterea transmiterii virusului, DEPUTATII VOR AJUTA IN CONTINUARE LA MOARTEA OAMENILOR.

Vor fi la fel de vinovati pentru numarul de morti zilnice ca si puterea executiva.

La ce foloseste în combaterea transmiterii virusului dovada că te-ai vaccinat, dacă oricum poți să te infectezi și să transmiți mai departe și la o persoană vaccinată și la o persoană nevaccinată?

La ce folosesc cateva teste gratuite oferite de stat la nșpe zile, daca oricum poti sa te infectezi intre timp si sa transmiti virusul:?

In spitale s-au uitat? Au vazut ce se intampla?

- sunt spitale fara presiune la oxigen si nu se fac anestezii si nu pot oamenii sa intre in operatie;

- nu sunt tratamente nici in farmacii si nici in spitale;

- sunt sectii ATI care nu au niciun infectionist, trateaza ginecologi, oncologi pacientii;

- sunt protocoale impuse si medicii nu pot sa adapteze tratamentul la fiecare persoana, etc.

Stiu deputatii asta?
Le pasa?
Nu, ca au facut tot ce se poate ca sa fie n cazuri si decese acum si sa ii preseze psihologic ca mor oameni si ca trebuie sa voteze mizeria lor.

Cum cred ei ca vor ajuta niste dovezi, cand cauzele reale pentru care se creaza presiunea pe spitale nu este inlaturata?

Daca vor vota asta, CRIMINALI sunt si deputatii Romaniei.

Vor avea TOTI MORTII pe constinta pentru ca nu fac nimic in mod real ca sa nu mai moara lumea.

IAR VOI; MEDICII DIN SPITALE, DACA NU IESITI AZI SI NU SPUNETI SITUARTIA REALA DIN SPITALE SI CAUZELE REALE CARE DETERMINA DECESELE, SUNTETI LA FEL DE VINOVATI.

NU CERTIFICATELE VOR REDUCE PRESIUNEA PE SISTEMUL MEDICAL SI NICI NUMARUL DE DECESE ȘI ȘTIȚI BINE ASTA.

Mi-o spuneti mie, in privat. Insa, degeaba.

Iesiti public si spuneti-o!

Si daca tot e vorba de vaccinați, poate spuneti si care este situatia cu cativa medici care au facut doza 3 si cum unii dintre voi incepeti sa va puneti mari semne de intrebare...

 

Citiți și Consilierul prezidențial pe Sănătate dr. Loreta Păun, izolată la domiciliu ca suspectă de Covid deși este dublu vaccinată și avea bucurii la doza trei. GHINION