ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


LISTA RUȘINII: Ei sunt cei care au votat în Parlamentul European Regulamentul privind certificatul Covid-19, dându-i posibilitatea Guvernului să se folosească ilegal de el și să ne condiționeze drepturile și libertățile de deținerea lui și să ne forțeze să ne vaccinăm.
 
Toți șefii lor de partid au știut. 

Acum vor să aprobe un nou Regulament prin care să prelungească Regulamentul cu certificatul C-19 încă 1 an ca să se folosească iar Guvernul de el și să ne restrângă drepturile și libertățile. 

Cereți-le lor și șefilor lor de partid SĂ VOTEZE ÎMPOTRIVA REGULAMENTULUI DE MODIFICARE A REGULAMENTULUI UE 953/2021 (înregistrat sub nr. COD 2022/0031). 

TRIMITEȚI E-MAILURI, SMS-URI, PETIȚII PE CARE SĂ LE DEPUNEȚI LA SEDIUL FIECĂRUI PARTID.

Dacă și de data asta vor vota pentru Certificatul C-19, văzând deja cum a fost folosit împotriva propriilor cetățeni, precum și opoziția cetățenilor români cu privire la acest certificat, ne vor confirma încă odată cine sunt trădătorii de neam și țară. 

Adresele de e-mail ale europarlamentarilor și președinților de partide le găsiți aici.    

Numerele de telefon ale europarlamentarilor și președinților de partide le găsiți aici.

PS: Pe larg găsiți aici. (articolul continuă dedesubt) 
 
 
ESTE NEVOIE DE IMPLICAREA CETĂȚENILOR!

Regulamentul UE privind certificatul C-19 valabil pana 30 iunie  2022 vor să îl prelungească cu încă 1 an

Cereți-le europarlamentarilor romani și șefilor de partide sa voteze împotrivă, și să nu mai repete greșeala din 2021!

Am văzut toți ce a însemnat Certificatul C-19: 

  • un simplu instrument de restrângere în mod abuziv a drepturilor și libertăților cetățenilor;
  • nu a avut nicio legătură cu combaterea transmiterii virusului. 

Regulamentul UE a fost doar o pălărie creată pentru a le permite statelor să îl invoce și să adopte legislație națională prin care să ne interzică desfășurarea tuturor activităților condiționat de prezentarea unui astfel de certificat. 

Comisia Europeană a propus acest regulament, iar europarlamentarii l-au votat. 

Puțin le-a păsat de consecințele adoptării lui și de argumentele pe care le-am adus împotriva adoptării Regulamentului UE. 

Înainte de adoptarea acestui Regulament de către Parlamentul European am întreprins  numeroase demersuri pentru a stopa adoptarea lui. Câteva dintre aceste demersuri întreprinse: 

1) transmiterea de e-mailuri zilnice de către numeroși cetățeni către europarlamentari prin care le invocau câte un argument juridic de ce nu trebuie să voteze acest regulament. Conținutul e-mailurilor îl găsiți aici: 


Au fost nu mai puțin de 8 motive juridice transmise de către cetățeni europarlamentarilor ca argumente pentru a vota împotrivă. 

Ce au făcut europarlamentarii români? 
Au considerat e-mailurile cetățenilor spam-uri și le -au ignorat. 

Vedeți aici Conferința organizată de Biroul de Legătură al Parlamentul European (PE) în România la data de 20 aprilie 2021 și opiniile europarlamentarilor români: Marian Jean MARINESCU, Rovana PLUMB, Vlad Gheorghe, precum și comentariile cetățenilor români.  
 
 
2) La 10 aprilie 2021, CASD a transmis solicitare către europarlamentarii români prin care le-a solicitat să voteze împotriva Regulamentului privind Certificatul C-19, argumentat.

3) La data de 18 aprilie 2021, CASD a inițiat o petiție prin care se solicita partidelor politice din România reprezentate în Parlamentul European și europarlamentarilor lor să voteze împotriva Regulamentului prin care se introducea certificatul C-19. Au semnat această petiție 7985 cetățeni.

4) La data de 21 aprilie 2021, președintele CASD a intervenit în cadrul unei emisiuni B1TV în care se discuta despre certificatul C-19. Puteți vedeai aici opiniile europarlamentarului Rareș Bogdan și ale lui Cristian Diaconescu. 
 
 
5) La data de 23 aprilie 2021, CASD a transmis către toate partidele politice reprezentate în Parlamentul European solicitarea semnată împreună cu zeci de avocați, medici, cetățeni și asociații și care este susținută mii de cetățeni odată cu semnarea petiției, prin care le ceream ca europarlamentarii lor să nu voteze Regulamentul privind Certificatul C-19.

6) La data de 26.05.2021, CASD a transmis membrilor Parlamentului European și membrilor Comisiei LIBE solicitarea de a vota împotriva Certificatului C-19.

Cine sunt europarlamentarii români? 

Ce s-a întâmplat în Parlamentul European? 
Din cei 33 de europarlamentari pe care îi avem: 3 au votat împotrivă, 1 s-a abținut, iar 29 au votat pentru. 

Cu excepția europarlamentarilor: Maria Grapini, Cristian Terhes, Tudor Ciuhodaru (care au votat împotrivă) și Mihai Tudose (care s-a abținut), TOȚI CEILALȚI EUROPARLAMENTARI ROMÂNI AU VOTAT PENTRU Regulamentul prin care se introducea Certificatul C-19, PRETEXT PENTRU GUVERNANȚII ROMÂNI DE A NE ASUPRI APROAPE 1 AN DE ZILE, PRIN INTERZICEREA DREPTURILOR ȘI LIBERTĂȚILOR NOASTRE CONDIȚIONAT DE PREZENTAREA UNUI ASTFEL DE CERTIFICAT. 

SĂ NE ADUCEM AMINTE CINE AU FOST CEI CARE AU VOTAT PENTRU ȘI PARTIDELE DIN CARE FAC PARTE: 

1) de la PSD:
- Dan NICA
- Adrian-Dragoș BENEA
- Carmen AVRAM
- Claudiu MANDA
- Rovana PLUMB
 - Victor NEGRESCU

2) de la PNL: 
- Siegfried MUREȘAN
- Marian-Jean MARINESCU
- Cristian-Silviu BUȘOI
- Mircea-Gheorghe HAVA
- Dan-Ștefan MOTREANU
- Daniel BUDA
- Gheorghe-Vlad NISTOR
- Ioan-Rareș BOGDAN
- Vasile BLAGA
- Gheorghe FALCĂ

3) de la USR -PLUS
- Nicolae ȘTEFĂNUȚĂ
- Dragoș TUDORACHE
- Alin MITUȚA
- Ramona STRUGARIU
- Dacian CIOLOȘ
- Vlad-Marius BOTOȘ
- Vlad GHEORGHE
- Dragoș PÎSLARU

4) de la PMP: 
- Traian BĂSESCU
- Eugen TOMAC

5) de la Pro Romania:
Corina CREȚU

6) de la UDMR: 
- Lorant-Gyorgy VINCZE
- Iuliu WINKLER

Dovada votului o găsiți aici.

CE SE ÎNTÂMPLA ACUM? 


Propunerea de Regulament pentru modificarea Regulamentului UE nr 953/2021 o găsiți aici.

Este el necesar un asemenea Certificat C-19?
NU. Am văzut cu toții că nu a folosit la nimic în combaterea transmiterii virusului. 

În schimb, a fost folosit în contra noastră, a cetățenilor, fiind un instrument pentru restrângerea drepturilor și libertăților noastre. 

Trebuie să ne opunem prelungirii aplicabilității Regulamentului UE nr. 953/2021?
DA. 
 
Cu toate că în prezent nu se mai insistă de statul român pe Certificatul C-19, după prelungirea aplicabilității lui de către Parlamentul European probabil vor insista din nou pe introducerea lui, sub pretextul că Parlamentul European l-a prelungit. 

Am văzut cu toții de câte ori au vrut să bage în legislația internă a României Certificatul C-19 și câte eforturi am depus pentru  a stopa legiferarea. 

Dacă le vom permite să invoce din nou ca pretext Regulamentul UE, vor încerca din nou să introducă în legislația națională a României obligativitatea prezentării unui Certificat C-19 pentru a ne desfășura activitățile. 

Va fi folosit din nou ca un instrument pentru restrângerea drepturilor și libertăților cetățenilor la nivel național. 

CE TREBUIE SĂ FACEM? 

SĂ LE CEREM  EUROPARLAMENTARILOR ROMÂNI ȘI TUTUROR PREȘEDINȚILOR DE PARTIDE care au reprezentanți în Parlamentul European SĂ VOTEZE ÎMPOTRIVA REGULAMENTULUI DE MODIFICARE A REGULAMENTULUI UE 953/2021 (înregistrat sub nr. COD 2022/0031). 

TRIMITEȚI E-MAILURI, SMS-URI, PETIȚII PE CARE SĂ LE DEPUNEȚI LA SEDIUL FIECĂRUI PARTID.

Dacă și de data asta vor vota pentru Certificatul C-19, văzând deja cum a fost folosit împotriva propriilor cetățeni, precum și opoziția cetățenilor români cu privire la acest certificat, ne vor confirma încă odată cine sunt trădătorii de neam și țară. 

Adresele de e-mail ale europarlamentarilor și președinților de partide le găsiți aici.

Numerele de telefon ale europarlamentarilor și președinților de partide le găsiți aici.
 


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews