ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru agricultori si transportatori: umbla zvonul ca unii vor sa se foloseasca de voi in luptele lor politice.

Asa ca aveti grija cine se da reprezentant al vostru si ce solicitari are!

Sa nu va treziti la final ca ati batut drumul degeaba si ati ramas cu ochii in soare, fara sa va rezolvati problemele care va dor si va baga in groapa.

PS: Ia uitati-va prin grupurile alea ale voastre cum aparura chiar mari lideri zonali ai partidelor de guvernamant si cum se dau ei mari salvatori ai vostri.

Daca sunt asa de salvatori, de ce nu au rezolvat pana acum problema cu marii lor lideri de partid care sunt pusi prin functii cheie si puteau sa rezolve deja?

Ia vedeti prin grupurile alea ale voastre cum ”protejatii partidelor” de prin domeniul vostru incepura sa va sugereze sa cereti ajutorul politicienilor ca sa ”va medieze” si cum hupa-tupa , politicianul era deja in grup si ”aparu salvatorul”

Daca vreti sa rezolvati ceva, debarasati-va de ”salvatorii” politici care vi ”se alaturara”.

Stiti vorba aia: partidul te ridica, partidul te coboara. Insa, in niciun caz nu e vorba despre voi, ci de politicieni.

Hai să vă spun ce se întâmplă în țară

Va spun de la oltenii mei, de la Calafat.

La Calafat facu politia blocaje, nu ii lasa pe drum. Asa ca o luara pe camp.

Drept urmare, cu respectarea legislatiei in vigoare:

- ai tractor inmatriculat ai voie pe un anumit tip de drum: mergi pe el;

- ai tractor inmatriculat si nu ai voie cu el pe un anumit tip de drum sau ai tractor neinmatriculat? Nu e bai, ia o harta si vezi drumurile adiacente pe care ai voie sa mergi (stiti voi mai bine decat mine).

VIDEO: