ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Daniel Fenechiu - politician, senator PNL, vicepresedinte al UNBR, membru al comisiei permanente a UNBR, membru al Consiliului UNBR, prodecan al Baroului Bucuresti si membru al Consiliului Baroului Bucuresti, vrea sa fie si Decan al Baroului Bucuresti. 

Sa judecam omul dupa fapte, nu? 

Atunci sa ne reamintim care a fost realitatea, nu ceea ce ne povesteste el acum.

02 februarie 2023, fiind in exercitarea tuturor mandatelor in functiile de conducere ale profesiei de avocat prezentate mai sus, in calitatea sa de senator initiaza Proiectul de lege B47/2023 privind asa-zisa digitalizare a profesiei de avocat. 

Faimosul proiect de lege prin care "legaliza" introducerea SRI -ului si STS-ului in profesia de avocat, profesie libera, autonoma si independenta, sub pretextul "sa ne modernizam".

Revolta mare in randul avocatilor. 

Cu toate acestea, Daniel Fenechiu, Aurelian Iordan si Decanul Baroului Bucuresti, Ion Dragne, se perindau pe la televiziunile cu care  aveau UNBR si Baroul Bucuresti contracte de publicitate si il  laudau. Comunicau tuturor ca este minunat, extraordinar si ne va aduce lapte si miere.

Avocatii criticau, Daniel Fenechiu nu se lasa. 

Cum ne cataloga? Sa caut si asta? 

Abia dupa ce am anuntat protest si am chemat colegii la protest, si-a retras la data de 27.02.2023 proiectul de lege, cu parere de rau, asa cum singur a postat pe pagina sa. 

El, saracul, si-a dorit, a vrut sa ne faca bine, sa legalizeze SRI si STS in profesia de avocat, insa, avocatii "niste rai", s-au opus.

Azi, in calitate de candidat la demnitatea de decan al Baroului Bucuresti si consilier al Baroului Bucuresti ne spune ca el nu a elaborat proiectul, doar a inregistrat proiectul UNBR  si l-a retras cand s-a constat ca s-a incercat ....

Daniel Fenechiu, propriile fapte, cuvinte si patosul cu care sustineai si promovai proiectul ne demonstreaza altceva. 

Acesta este doamnelor si domnilor persoana care vrea "sa conduca" 10.000 de avocati. 

Il vreti conducator impreuna cu "echipa" sa careia sa ii fie sef?

Ganditi-va bine!

PS. Daniel Fenechiu: nu, nu ne tragem de sireturi. Numai iti reamintesc care a fost realitatea, nu o sa accept manipularea ta, nici prezentarea realitatii in mod denaturat si nici nu o sa tac!

Cel care trebuia sa taca si sa se ascunda la 6 m sub pamant de rusine trebuia sa fii tu, pentru pata adusa profesiei!

Cu toate astea, ai tupeul sa candidezi la demnitatea de Decan al Baroului Bucuresti!!!!!!