ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


2 ani de minciuna, înșelătorie, manipulare, instaurarea fricii pe fondul virusului sub imperiul cărora v-au impus restricții, v-au restrâns drepturile și libertățile până la dispariție și majoritatea v-ați conformat.
Falsa scuză că ați găsit modalități să ocoliți normele nu a ajutat cu nimic pentru ca ați permis instaurarea lor.

Totul s-a instaurat prin generarea fricii pe fondul unui pericol direct, zi de zi asupra persoanei voastre (virusul). Număr morți, cazuri, lipsa locuri în spitale - auzeați despre ele la 5 min și a funcționat. Teama a luat locul rațiunii și logicii.

Cum minciuna are picioare scurte, parte din ea a ieșit la iveală.
V-a revoltat când ați aflat, ați avut vreo reacție?
Nu.

A continuat cu o teamă instaurată pe fondul unui pericol indirect: războiul altora.
Zilnic știri peste știri că se negociază, ba nu se negociază pacea, că se cere, ba nu se mai cere, că se vrea, ba nu se mai vrea.
Totul a fost o manipulare psihologică să vă creeze teama că vom întra în război.

Ce s-a întâmplat în perioada asta?
Multe. Alte drepturi restrânse despre care habar nu aveți. S-a întâmplat prin legi despre care nu aveți habar și nu simțiți restrângerile pentru că ele nu sunt "la vedere" (înregistrări, supravegheri, creare profiluri psihologice și sociale etc).

Ce s-a mai implementat?
Proprietatea comună (aia pe care erați revoltați înainte, când ați auzit de ea). Nu v-a impus-o nimeni. Ați cerut-o voi singuri, ați aplaudat-o și v-ați simțit chiar bine pentru că ați avut o falsă impresie că sunteți oameni buni și îi ajutați pe alții la nevoie.

Cum s-a întâmplat?
Tot în urma manipulării psihologice. Gândiți-vă dacă a fost decizia voastră sau vi s-a sugerat ba printr-o postare, ba într-un grup în care v-ați trezit adăugați, ba prin știrile cu ce buni și drăguți sunt românii (parcă până acum ziceați că suntem cel mai nenorocit popor, dar ați uitat, dintr-o dată am devenit bunul samaritean).

Văd că se creează falsa impresie că gata, asta a fost tot.

Nu a fost deloc tot asta. A fost numai începutul și vă spun din legile care se adoptă și proiectele de legi inițiate.

Așa că mă întreb ce veți face când se va institui o nouă criză (de ce o fi ea)?

Tot supuși? Tot cu logica și rațiunea pierdută? Vă veți conforma ca și până acum sau ați învățat ceva din ultimii 2 ani?

Veți mai fi capabili să gândiți singuri, să analizați și să aveți vreo reacție?

Probabil că întrebările astea nu mi le pun doar eu, iar reacția voastră va fi răspunsul la test.

În funcție de reacția voastră vor ști dacă omenirea a fost îngenunchiată și dacă vor putea face ce vor cu ea.