ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tanti Ursula cica dete inapoi și anunță că CE retrage proiectul de limitare a utilizării pesticidelor în agricultură în UE, ca reacție la protestele fermierilor care se răsfrâng în prezent în țările UE . 

Numai ca tanti Ursula o tine pe a ei cu schimbările climatice:

”Fermierii sunt primii care resimt efectele schimbărilor climatice. Secetele și inundațiile le-au distrus recoltele și au amenințat animalele. Fermierii resimt impactul războiului rusesc. Inflația, costul în creștere al energiei și al îngrășămintelor.”

”Pentru că doar dacă fermierii noștri pot trăi din pământul lor vor investi în viitor. Și numai dacă ne atingem obiectivele climatice și de mediu împreună, fermierii vor putea continua să își câștige existența.”

Nu-i spune cineva lui tanti Ursula că green-ul ăla al ei nu prea e green și că sub pretextul green-ului dă planeta asta cu fundul în sus?