ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Si uite asa s-a lasat impresia ca UE ne da banii aia degeaba, ca suntem draguti si frumosi. Dar v-ati gandit de ce ne impune Comisia Europeana diverse? 

De ce zbaterea de acum că trebuie sa fie marite impozitele si taxele si numai cum vrea Comisia Europeana?

Simplu. Banii aia din PNRR nu ni se fac cadou. Banii aia sunt imprumuturi pe care ni le da UE, iar noi pentru ei executam orice. 

Am renuntat la multe si renuntam in continuare si asta pentru ca in PNRR au scris: jalonul x, vom face asta ... renuntam la .... si UE da y milioane euro. 

PNRR -ul e de fapt un contract de imprumut in care scrie ca UE ne da bani daca renuntam la ..., iar prin intermediul lui s-au impus Romaniei  toate ”strategiile mondiale„, cu o obligatie aici, una dincolo. 

Cei care vorbesc despre ”Agende” sunt catalogati conspirationisti. Insa, ce sa vezi? In notele de fundamentare ale proiectelor de acte normative ROMANESTI se invoca ”Agenda..”. Daca nu credeti, va atasez extras din Nota de fundamentare a proiectului de HG cu Strategia de va ccina re 2023-2030, cea cu privire la care unii ati zis ca nu va intereseaza ca nu scrie expres OBLIGATORIU in ea. 

De multe proiecte de acte normative adoptate nu v-a pasat ca nu scria expres termenul OBLIGATORIU in ele si nu stiti sa le cititi ca sa vedeti ”chichitele” bagate: un cuvant ici, o expresie mai incolo, care tot aia va insemna cand vor fi puse in practica ”OBLIGATORIU”. 

Va mirati de ce eliminarea ”pensiilor speciale” o impunea Banca Mondiala?
 
Tot de aia o impunea, ca este creditor si asa au semnat contractul de imprumut ca sa poata sa impuna ce vrea pentru a isi recupera banii, indiferent de impactul asupra cetatenilor. 

Cine sunt creditorii reali ai Romaniei?
 
Care au fost conditiile pentru acordarea imprumuturilor Romaniei?

La ce a renuntat Romania si ce a cedat ca bunuri si putere de decizie cand a semnat contractul de imprumut?

Cand s-au incasat banii imprumutati si pe ce s-au folosit? 

Habar nu avem. Nimeni nu ne spune. 

Ba iese primul Ministru si spune ca el nu a aflat unde sunt 200 miliarde lei. 

Datoria publica a Romaniei la sfarsitul lui iunie 2023 era de 724,77 miliarde lei, din care 354,266 miliarde lei este datoria generata in perioada 01 ian 2020 - 30 iunie 2023. 

Unde sunt cei 354,266 miliarde lei? 

De ce i-am luat? Ce s-a facut cu ei?

La ce a renuntat Romania pentru aceste imprumuturi?

Suveranitatea poporului roman a fost VANDUTA prin intermediul acestor contracte de imprumuturi (indiferent ca poarta titlul de PNRR, Acord de imprumut etc). 

De aceea TOTI strainii impun ce vor Romaniei ca si politici publice pe care in mod obligatoriu trebuie sa le implementeze, iar parlamentarii nostri (care cica sunt mandatarii nostri sa ne reprezinte) nu fac altceva decat sa se conformeze. 

Acum vor să ne majoreze impozitele si taxele pentru ca avem deficit bugetar. Insa, procentul de deficit si impozitele  se IMPUN de Comisia Europeana. Care va fi impactul asupra cetatenilor romani? 

Putin ii pasa Comisiei Europene. Ea are ”o responsabilitate față de contribuabilii europeni”. 

Nu credeti? Cititi articolul acesta ca sa vedeti ce s-a discutat in prealabilul vizitei pe care o va face Ciolacu la Bruxelles la sfarstitul saptamanii: https://www.libertatea.ro/.../vesti-rele-de-la-bruxelles.... 

Asa ca CIOLACU inainte de toate sa faca bine sa prezinte public situatia cu toate contractele de imprumut incheiate de Romania pentru datoria publica de 724,77 miliarde lei pe care Romania o avea la luna iunie 2023. 
Sa ne spuna la ce a renuntat Romania pentru banii respectivi si UNDE s-au dus banii?

Pentru banii aia imprumutati s-au vandut resursele nationale ale Romaniei sub ”masca” concesiunilor pe 2 lei. 
Pentru banii aia imprumutati, resursele Romaniei sunt exploatate de straini fara sa plateasca impozite Statului Roman (platesc 2 lei sau deloc, ca li s-au dat ”facilitati fiscale” ca sunt investitori). 

Pentru banii aia imprumutati noi platim cu varf si indesat: 

- nu numai taxe si impozite; 

- platim cu libetatea noastra pentru ca in fiecare lege care se adopta si strategie care se pune in practica prin actele normative ni se ia putin cate putin din viata asta a noastra pamanteasca (putin cate putin din fiecare drept si libertate a noastra fundamentala pana nu o sa mai avem nimic, adica incet incet cate o interdictie sa mai exercitam vreo activitate, cate o interdictie de a mai avea vreo putere de decizie asupra propriului corp, cate o interdictie de a mai putea lua decizii cu privire la proprii copi, cate o interdictie de a mai putea sa cresti ce animal vrei in ograda, cate o interdictie de a mai putea cultiva ce legume si cereale vrei pe terenul proprietatea ta si tot asa). 
 
Si uite asa, vom ajunge sa nu mai avem nimic: ca tara si ca om. 

Toate deciziile le vor lua altii pentru noi si noi ne vom minti ca vin urmatoarele alegeri si vom face rahatul praf. 
Deciziile nu se mai iau de romani si de reprezentantii alesi ai poporului roman. 

Deciziile se iau de straini carora putin le pasa de impactul asupra Romaniei si asupra cetatenilor Romaniei. 
ASTA TREBUIE SA INCETEZE!

Daca nu veti intelege si nu vom face tot ce putem ca sa stopam asta: NE DUCEM DRACU ca tara si ca oameni!
 
Ar putea fi o imagine cu text