ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru unii dintre noi poate părea un scenariu de film, dar pentru Robert Roșu a fost realitate timp de un an. Camaradul meu Robert povestește în premieră pentru podcastul "Pe drept cuvânt” cum a trăit lungul proces în care a fost acuzat și apoi condamnat pe nedrept, cum l-a transformat timpul petrecut în închisoare și cum arată viața lui acum.

Robert Roșu își spune pentru prima dată povestea. Într-o mărturie dură, retrăită pas cu pas, fără perdea, despre pierdere și regăsire de sine Robert vorbește despre „Cazul Roșu” și omul Robert Roșu, despre condamnarea lui nedreaptă, despre experiența istovitoare a unui proces lung, care l-a smuls din viața lui, și mai ales despre transformările prin care a trecut în ultimii ani.

Cum a trăit experiența condamnării, care au fost momentele chinuitoare și, mai apoi, salvatoare, cum și-a păstrat speranța în temniță, cum și-a menținut relația cu copiii și cu familia. Și cum a continuat să vorbească cu Dumnezeu.

 
Integral la FlorentinTuca.ro / VIDEO mai sus