ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul Florentin Țuca nu a putut participa în persoană la cea de a doua Conferință a Medicilor pentru Libertate și a transmis un mesaj video, care, în contextul anchetării abuzive de astăzi a medicului Geanina Hagimă, de către conducerea Colegiului Medicilor din România, are o rezonanță distinctă.

Avocatul de top povestește în preambulul intervenției sale video cum și astăzi, când s-a dovedit cu prisosință ineficiența vaccinării și mascării, un medic triplu vaccinat și cvadruplu infectat i-a solicitat să-și pună mască și i-a dat sfaturi ce-i depășeau sfera de competență.

Redăm în continuare mesajul său scurt dar cuprinzător adresat medicilor participanți la conferință:

Confirm că în ultimii ani am fost victimele unei opresiuni ale unui sistem medicalo-marțial care a dus la un mare număr de abuzuri și la o restrângere abuzivă a drepturilor și libertăților constituționale.

În al doilea rând, da, medicii, mulți dintre ei, poartă o imensă responsabilitate pe umeri pentru toate aceste abuzuri și restrângeri ale drepturilor constituționale și pentru această atitudine abuzivă cred că se impune o analiză a responsabilității lor, foarte temeinică, și o eventuală evaluare a răspunderii lor.

În al treilea rând, medicina pe care Dvs o practicați a fost ridicată la rang de ȘTIINȚĂ - cu majuscule; și tot cu majuscule - la rang de NOUĂ RELIGIE, în numele căreia s-au săvârșit aceste abuzuri și consider ca atare că ar trebui reevaluat statului ei.

Iar în al patrulea rând cred că cel mai important subiect care ar trebui să fie pe masa dezbaterilor unei asemenea reuniuni este recenta orientare a înaltului forum mondial - OMS - carte, prin al ei Tratat în facere, tinde să-și aroge statutul de GUvern planetar și să ne comande și ordoneze viața, traiul, libertățile, inclusiv de mișcare, cât și libera expresie și cred că cel mai mare pericol actual, dacă vorbim de dictatura medicalo-marțială, este oficializarea noului Tratat al Organizației Mondiale a Sănătății și transformea lui într-o Constituție mondială care va pecetlui sfârșitul regimului pe care l-am trăit și va marca instaurarea unei veritabile dictaturi.

Sper să mă înșel în această din urmă privință.”, a mai spus avocatul fondator al Țuca Zbârcea & Asociații.

VIDEO via Conferințele Covid: