ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai mult de 2000 de persoane, printre care politicieni și celebrități din Spania, inclusiv fotbaliști, sportivi medaliați la olimpiade și - atenție - șeful celei mai mari companii big pharma din Spania (foto), au fost prinse că și-au injectat soluție salină în loc de serulul magic experimental cu care au fost obligați ceilalți spanioli (și ceilalalți europeni, inclusiv românii) să se injecteze, rezultatul fiind o „imunizare” contra ex - virusului nenorocit și a ex - bolii nenorocite atât de eficientă, încât UE ne pregătește acum de valul VII.

Sigur, acum criza la modă e variola darwinistului văr îndepărtat al „credincioșilor” în știință, maimuța, dar nu ziceți hop până nu am trecut puntea.

Interesant este că, atunci când lumea noastră, de felul ei neîncrezătoare în mincinoșii oficiali, zicea că mărimile și notabilitățile prostocrației românești nu se injectează cu serul propriu - zis, ci cu sare/ser fiziologic, curgeau acuzațiile de teorie a conspirației și de negaționism. Iote că nu era teorie, ci purul adevăr. Și iote că erau conspirații reale, faptice, iar nu invenții.

Cum naiba te mai poți încrede acum în informațiile oficiale? Cine se mai ia după anunțul public CNA (cu vocea tipului de la activoaci, aflat în grav conflict de interese când dă vocea enervantei reclame) conform căruia „știrile false” sunt egale cu armele și tunurile din războaie?

Cum să te mai încrezi în știință, când „știința” corectă politică dă asemenea chixuri?

Acum, practic, ne mai rămâne bășcălia - putem, de exemplu, să ne întrebăm dacă nu cumva Cîțu, atunci când și-a arătat brandul de bețivan la tv, s-o fi injectat, de fapt, cu decoct de iarbă (weed) sau cu praf de bună calitate (good shit, cum zic filmele de la Holywood) ... Mă rog, având în vedere că serul a venit la minus 80 de grade și a sfârșit în frigidere sau în cutii de pizza, putem să ne întrebăm și cu ce s-or fi injectat, de fapt, Johannis, Arafat, Orban etc. Dar hai să nu mai răsucim seringa în rană ...

De precizat că spaniolii prinși cu fofârlica injectabilă au acum dosare penale.

Vedeți SCANDAL URIAȘ ÎN SPANIA: 2200 de personalități, între care președintele gigantului farmaceutic european PharmaMar, sportivi, cântăreți, actori, medici și infractori și-au procurat CERTIFICATE DE VACCINARE FALSE