Am dat luni, 4 iulie 2022, un interviu site-ului RomâniaTv. Conținutul îl găsiți integral mai jos. Iată câteva extrase:

Nu sunt deloc optimist, mă aștept să ne trezim cu învățămantul online, cu măști în instanțe… Printre altele, s-a fâsâit și emoția care s-a fabricat în jurul războiului din Ucraina. Emoție care nu a observat morții și răniții care au fost în Ucraina și ce s-a întâmplat cu economia. S-a observat doar propaganda, care a avut un singur scop, să îndepărteze lumea de greșelile care s-au făcut în pandemie.

Ursula (n.r. – von der Leyen), care a făcut trafic de influență, acum e cumva acoperită de birocrații de la UE, care spun că nu găsesc SMS-urile de la Bourla (n.r. – Alfred Bourla, CEO Pfizer).

Mă aștept să reluăm toată narațiunea din pandemie, dar mă aștept ca lumea (…) să reacționeze foarte violent. Suntem la finalul a doi ani și jumătate în care oamenii au fost storși de toată vlaga, ani în care au suportat toate privațiunile. Încep să-și pună întrebări cu cele petrecute în ultima perioadă.

Eu sper ca oamenii să acționeze masiv în instanțe, am văzut că există motive de ilegalitate. Sper să-i dea în judecată pe toți vinovații din sănătate și administrație, să ceară despăgubiri. Oamenii au rămas fără slujbe, fără educație. Sunt oameni care au petrecut doi ani de zile în fața calculatoarelor. (…)

Românii să nu se lase descurajați - mai multe instanțe din România au stabilit că prelungirea stării de alertă, impusă timp de doi ani de zile, a fost ilegală. (…)

Românii ar trebui să se solidarizeze pentru a da în judecată principalii decidenți. (…)

Dacă doar cinci îl dau în judecată pe Arafat, s-ar putea să nu conteze foarte mult, dar dacă îl vor da în judecată 100.000 de oameni, vorbim despre cu totul altceva.

Românii pot da în judecată nu doar statul român, ci și emitentul actului normativ. Cele 23 de hotărâri ilegale au fost operate exclusiv de către Raed Arafat. Când o să-l dea în judecată 100.000 de români pe Arafat, o să vedem cum ‘o să mai scoată cămașa’!” - Sursa: RomâniaTv.

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews