ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cercetătorii nu mai studiază, ci simulează pe calculator. Știința a devenit o ideologie, condusă de bufoni aroganți. La fel ca acea întreagă "elită savantă” care a refuzat timp de 45 de ani să accepte că benzina cu plumb e toxică, în ciuda dovezilor empirice ubicui, tot astfel canonicii sanitari ai zilei refuză să atribuie decesele "subite” (=neașteptate și inexplicabile) experimentului medical și de manipulare genetică al plandemiei. 

Economia a devenit o butaforie. Averile se fac din datorii, capitalizările bursiere, din fum și vânare de vânt. Deșertăciune e atât dr vicioasă încât 4 mii de miliarde de dolari făcuți de Big Tech în plandemie dispar în 4 săptămâni din conturile fondurilor de pensii și ale fondurilor suverane, atât de minunat gestionate de giga-fondurile stânca neagră, stradă a statului, avangardă și … fidelitate.
 
Cum bursa este un joc de sumă nulă, ceea ce pierd unii (adică micii investitori, pensionarii și statele mici) câștigă alții, adică statele mari (care scapă de felii imense din datoriile suverane gigantice pe care le-au făcut pentru a camufla efectele economice catastrofice ale farsei plandemice) și industria de armament (care e la modă acum și care va salva din nou Big Tech, așa cum a făcut-o în 2001, după falimentul "dotcom”). 

Da, mergem către distrugere. Mulțimea hipnotizată de hedonism sau paralizată de frică te-ar ucide în piața publică doar pentru că le arăți terifiat cum se îndreaptă către marginea prăpastiei. Nu sunt șanse să se trezească. Pentru o reducere de black friday, pentru un mic și o bere, pentru comoditatea zmartfonului sau a zmarttiviului vor continua să creadă că împăratul nu este gol și senil, ci că are niște haine noi foarte frumoase și de invidiat. Iar bufonii vor face avere încântând lumea cu narațiuni și religii nebunești. 

După căderea decadentului Imperiu roman, au urmat o mie de ani de întuneric. Oamenii aceea, medievalii, au văzut mai bine lumina în acel întuneric. Noi ne ducem ca gâzele, oarbe de la lumina reflectorului, în adevăratul întuneric, cel fără de sfârșit.