ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mor de nervi: Cât de creduli sunt oamenii!

Din 4 mii de teste făcute ieri, 4 mii sunt pozitive!

Pe de o parte, nu știu ce ipohondri își mai fac teste, în condițiile în care s-a dovedit de atâtea sute de mii de ori că sunt nefiabile și necredibile, nereușind să diferențieze o gripă de covid.

În al doilea rând, nu îmi dau seama cum de oamenii mai au încredere în ce spun televiziunile plătite de guvern să facă propagandă, în condițiile în care s-a probat de atâtea mii de ori că au mințit - și cu durata stării de urgență/alertă, și cu credibilitatea "experților” vânturați pe la talk-show-uri sau a "specialiștilor” ridicați pe soclu, și cu "eficiența” măștilor sau a vaccinului ori a termoscanării, a dezinfectării cu apă chioară, a distanțării socială, și, mai ales, cu apartheidul sanitar ori cu închiderea spitalelor pentru suferinzii de boli reale, în vederea internării forțate a "asimptomaticilor”, adică a celor care nu au simptome de boală și, deci, nu sunt suferinzi.

Atât de eficiente au fost aceste măsuri de "politică sanitară” încât s-a ajuns la valul șase (în România) și la valul șapte (în hiper-vakseenatul Occident).

Atât de dornici sunt unii de restricții (și de afaceri bănoase cu bani publici, la adăpost de ochii opiniei publice și ai procurorilor) încât au arborat, pe clădiri publice, steagul galben cu inscripția Covid 19.

Primăria Ploiești deschide corul idioților utili care răspund deja pozitiv la jalnica tentativă de reșapare a plandemiei.

Vă era dor de Arahat?

Stați că revine în glorie diseară la TV.

PS: Sunt oripilat să văd cozi enorme la recenzare, cu oameni mascați care se înghesuie să dea cu bățul pe formular, de teama unor amenzi de max. 3000 de lei (care, dacă ar fi aplicate, ar fi ușor anulabile în justiție, căci OUG nr.19/2020). Un om a leșinat de căldură la coadă, ca pe vremurile de aur ale cozilor la vakseenare. Bine că nu se dau mici și bere, că am avea cozi mult mai mari și mai multă inaniție. Dar nu e timpul pierdut - are INS bani și pentru asta.