ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am fost suspendat 4 zile pe feisbuc.

Cenzura totalitară de pe această pagină de socializare a depășit absurdul - a derapat în patologic.

Nu numai că nu mi s-a spus absolut nimic în legătură cu presupusa faptă care ar încălca standardele și valorile comunității (despre care nimeni nu știe nimic, nici cum sună și nici cum arată)…

De data asta a intervenit un element cu totul nou și absolut șocant: alături de această pagină a fost blocată și pagina alternativă, iar blocajul s-a extins la cele două pagini profesionale pe care le administrez, plus la grupul România Nesupusă.

Dacă până acum am fost interzis prin shadow banning (aruncarea postărilor mele la poziția a n-șpea în newsfeed-ul urmăritorilor - cum este tratată și pagina ActiveNews - n.n.), acum am fost interzis pe față, brutal, cu consecința că nu mai am dreptul la opinie și libertatea de conștiință.

Șoc suplimentar: acest cazier digital nu numai că mă va face să fiu sancționat din nou și din ce în ce mai grav, dar va radia peste tot în online, atât pe youtube, cât și pe alte canale, platforme sau rețele. Algoritmii nu știu să facă diferența între mediile digitale. O ștampilă negativă de la feisbuc este prelucrată identic de mewe, substack, telegram, rumble, socialtruth etc.

Culmea este că ștampila o pun, mai ales, utilizatorii, când dau emoticoane negative sau raportează cu ură ceea ce nu le convine sau nu se încadrează în ideologia lor de grup. Aruncând hate, vânând știri false, moșmondind adevărurile factuale în funcție de interes, nu faceți decât să alimentați cenzura și să bătătoriți calea către dictatura totalitară, unde veți fi reduși la stadiul de păpuși emoționale.

Credeți că, dacă respectați regula totalitară a informării din unică sursă (oficială) și aplaudați orice ideologie la modă, urând și dușmănind orice dizident, veți scapă? Nu, la fel sunteți: viitoare păpuși emoționale, fără bani, fără proprietate, fără libertate, dar "fericiți”.

Vedeți și VIDEO CU CE A FOST ȘI CE VA FI! Klaus Schwab amenință: Oamenii presupun că totul va fi din nou normal. Aceasta este ficțiune și nu se va întâmpla. Următoarea criză ne așteaptă deja după colț și este criza climatică